telefona tanıttığım twitter hesabı

Sponsorlu Bağlantılar

Dejavuex

Dejavuex

Üye
    Konu Sahibi
telefona tanıttığım twitter hesabı
twitter hesabımı tanıttım fakat rehberle birbirine girdi rehberde gösterilcek kişiler kısmından twitteri kaldırdığım halde rehber karıştı iyice nasıl twitter hesabımı kaldırabilirim yardımcı olabilir misiniz ?

kesasd

kesasd

Üye
Twitter hesapları sanırım kişilerinle birleştirildi. Ayarlara girip "E-Posta+Hesaplar" bölümünden Twitter hesabını silebilirsin.

kaltintop

kaltintop

Üye
o bölümden kişileri filtrele diyerek görünmesini engelleyebilirsin

• Beğen
Tepkiler: igordom
Dejavuex

Dejavuex

Üye
    Konu Sahibi
Twitter hesapları sanırım kişilerinle birleştirildi. Ayarlara girip "E-Posta+Hesaplar" bölümünden Twitter hesabını silebilirsin.

Teşekkür ederim önce silmedi "ilgilenmeniz gerekiyo" dedi sürekli sonra düzeldi :)

SLH.55

SLH.55

Üye
Bende gelmesini istiyorum gelmiyor ya hesabı eklediğim halde :D:D

kesasd

kesasd

Üye
Bende gelmesini istiyorum gelmiyor ya hesabı eklediğim halde :D:D

Rehberinize girip "..." ya dokunup uygulama çubuğundan Ayarlara girin. "Kişi Listemi Filtrele" düğmesine tıklayıp gelen ekrandan twitter kutucuğunu işaretleyip "Tamam" tuşuna basarsanız sorununuz çözülecektir.

SLH.55

SLH.55

Üye
Hocam onları hepsini işaretledim hesabı sildim yeniden yükledim hiç bir türlü gelmiyor

kesasd

kesasd

Üye
O halde hesaplara girip twitter hesabınıza dokunup eşitleme yapmanız gerekiyor. Sanırım bu sorununuzu çözecek.

SLH.55

SLH.55

Üye
O halde hesaplara girip twitter hesabınıza dokunup eşitleme yapmanız gerekiyor. Sanırım bu sorununuzu çözecek.
Bunuda denedim yine olmuyor kaç defa denediysem olmuyor ya :Stamamdır sorunu hallettim

Üst Alt