faceden bi video izlerken o videoyu kaydedecek bir program aryorum.

Sponsorlu Bağlantılar

UpOneTR

UpOneTR

Üye
    Konu Sahibi
faceden bi video izlerken o videoyu kaydedecek bir program aryorum.
?

UpOneTR

UpOneTR

Üye
    Konu Sahibi

The Shadow

The Shadow

Üye
konuyu bir hortlayalım bakalım :alkis

- - - Eklendi - - -

varsa bana da soyleyin iyi olur :D

UpOneTR

UpOneTR

Üye
    Konu Sahibi
bekliyoz :)

Anil-D

Anil-D

Üye
bende istiyorum

UpOneTR

UpOneTR

Üye
    Konu Sahibi
bi durun la ilk ben istedim :)

Anil-D

Anil-D

Üye
tamam al senin olsun böyle pro yok

Anil-D

Anil-D

Üye
bilmem nargile kafa yapıyomu cekiyonda

Anil-D

Anil-D

Üye
ben hıc ıcmedim tatı guzelmı

UpOneTR

UpOneTR

Üye
    Konu Sahibi
Konuyu dağıtmayalım lütfen :)

Anil-D

Anil-D

Üye
:hmmm

• Beğen
Tepkiler: UpOneTR
Acoun16

Acoun16

Üye
Al kardesım senın ıcın uploadladım kendı androıd arsıvımde buldum suan ben kullanıyorum gayet guzel ... Programı indirip açtıktan sonra herhangi bir siteye girip videoyu bulup oynat de sonra videodan çık çünkü program videoyu yakalamış olucak sonra sağ üst köşede save işaretine tıkla videonun inmeye devam ettiğini görüceksin download tamamlanınca videonun altında save yazısı çıkıcak yeniden save deyip kayıt olmasını istediğimiz klasörü seçiyoruz .. Ve inmeye başlıyor
Link:

Alternatif Link:

Market Link: 2.62 $ :)

• Beğen
Tepkiler: UpOneTR
UpOneTR

UpOneTR

Üye
    Konu Sahibi
Al kardesım senın ıcın uploadladım kendı androıd arsıvımde buldum suan ben kullanıyorum gayet guzel ... Programı indirip açtıktan sonra herhangi bir siteye girip videoyu bulup oynat de sonra videodan çık çünkü program videoyu yakalamış olucak sonra sağ üst köşede save işaretine tıkla videonun inmeye devam ettiğini görüceksin download tamamlanınca videonun altında save yazısı çıkıcak yeniden save deyip kayıt olmasını istediğimiz klasörü seçiyoruz .. Ve inmeye başlıyor
Link:

Alternatif Link:

ooo :)
dostum allah senden razı olsun vçok işime yarycam çok teşekkür ederi. :)

The Shadow

The Shadow

Üye
Link:

Alternatif Link:

sağolasın :)

Üst Alt