Ace 2 i8160 SystemUI.apk %75 Saydam + Mavi İkon (JB)

Sponsorlu Bağlantılar

Favorite

Favorite

Üye
    Konu Sahibi
Ace 2 i8160 SystemUI.apk %75 Saydam + Mavi İkon (JB)
Tamamen kendi çalışmamdır genel olarak çoğu kişinin işine yaramasada Ace 2 kullanıcıları için çok görsel bir tasarım oldu rootlu cihazlar içindir kurulumu System/app/SystemUI.apk dosyası ile değiştirmeniz yeterli olacaktır. Güle güle kullanın.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Portagas ve tinasoft

Sago.Kaf-Kef

Sago.Kaf-Kef

Üye
mini 2 de olurmu? Android 2.3.6

- - - Eklendi - - -

Cevap yokmu!

Favorite

Favorite

Üye
    Konu Sahibi
Mini 2 ve 2.3.6 için olmaz sadece Ace 2 4.1.2 sürümü içindir.

-Emre

-Emre

Üye
odexed mı deodexed mı? Bunu da eklersen iyi olur ama galiba odex bu :)

Favorite

Favorite

Üye
    Konu Sahibi
Evet odex'tir sadece System/app/SystemUI.apk ile değiştirmeniz yeterli olacaktır.

Kontrol

Kontrol

Üye
Tesekkurler guzel bir calisma olmus..
Devamini GB surumu icinde bekleriz :)

The Shadow

The Shadow

Üye
Evet odex'tir sadece System/app/SystemUI.apk ile değiştirmeniz yeterli olacaktır.
deodexed olsa iyidi :(

- - - Eklendi - - -

güzel çalışma olmuşta jb ye boşuna uğraş veriyor millet çok sorunlu gb ye yapılsa boyle bir çalışma daha iyi olurdu :)

Kontrol

Kontrol

Üye

deodexed olsa iyidi :(

- - - Eklendi - - -

güzel çalışma olmuşta jb ye boşuna uğraş veriyor millet çok sorunlu gb ye yapılsa boyle bir çalışma daha iyi olurdu :)

aynen bencede. bi ust mesajda yazmistim insallah ikinci surum gb uzerine yapilir :) :rolleyes:

Favorite

Favorite

Üye
    Konu Sahibi
JB'nin artıları çok o nedenle gb için uğraşmıyorum jb'de izlediğim videoyu tek tuşla tv ye aktarıyorum müzikleride aynı şekilde aktarıyorum görsellik açısındanda jb iyi antutu performans testindede jb iyi tek eksi yönü kasıntılı olması. Onun sebebide hd olmasıdır.
Aynı XP ile vista gibi biri hızlı diğeri görsel.

The Shadow

The Shadow

Üye
JB'nin artıları çok o nedenle gb için uğraşmıyorum jb'de izlediğim videoyu tek tuşla tv ye aktarıyorum müzikleride aynı şekilde aktarıyorum görsellik açısındanda jb iyi antutu performans testindede jb iyi tek eksi yönü kasıntılı olması. Onun sebebide hd olmasıdır.
sen de hakılsın tabii ki de ama benim gibi bir kaç oyunu oynamayınca büyük bir hayal kırıklığıyla gb ye geri donen çok :)

Kontrol

Kontrol

Üye

sen de hakılsın tabii ki de ama benim gibi bir kaç oyunu oynamayınca büyük bir hayal kırıklığıyla gb ye geri donen çok :)

daha gecen vanillia rootbox android 4.2.2 kurdum cok stabil arayuzde ama oyunlarda kasiyordu ayni saat gb a geri dondum :D

Favorite

Favorite

Üye
    Konu Sahibi

Çok doğru konuştun ben bile gb ye dönüş yapmıştım ama 2 gün sürdü işimi göremeyince kaldırdım jb ye geçtim varsın yavaş olsun dedim ama benim tel o kadar kasmıyor jb yi sebebi ise kurulu programların yarısını belkide daha fazlasını kaldırdım birde geri planda çalışanlarıda özellikle sildim yani kendime özel rom yaptım resimde gördüğün gibi toplam anasayfada 24 tane program kaldı orjinalinde 42 tane var.

The Shadow

The Shadow

Üye
Çok doğru konuştun ben bile gb ye dönüş yapmıştım ama 2 gün sürdü işimi göremeyince kaldırdım jb ye geçtim varsın yavaş olsun dedim ama benim tel o kadar kasmıyor jb yi sebebi ise kurulu programların yarısını belkide daha fazlasını kaldırdım birde geri planda çalışanlarıda özellikle sildim yani kendime özel rom yaptım resimde gördüğün gibi toplam anasayfada 24 tane program kaldı orjinalinde 42 tane var.
bende geçtiğim zaman rusya jb kurmuştum tr jb ye gore hizliydi çoğu gereksiz uygulamayı kaldırmıştım kasmayan launcherlar da kullanıyodum ama gb nin hizina yetişemiyor yine de birde birkaç dil hatası da cabası bluetoothla dosya gonderirken bir seçeneğin kabul et diğerinin de reddetme olduğu gibi :ehe jb nin tek güzelliği arayüzü yazı tipleri falan klavyesi bile berbat :)

artist0064

artist0064

Üye
Tamamen kendi çalışmamdır genel olarak çoğu kişinin işine yaramasada Ace 2 kullanıcıları için çok görsel bir tasarım oldu rootlu cihazlar içindir kurulumu System/app/SystemUI.apk dosyası ile değiştirmeniz yeterli olacaktır. Güle güle kullanın.

Saol.
Bunun aynisini jb yuklu s advance (nfcli p modeli) icin yaparmisin saydamlik haric ayrica yukaridaki tum ikonlar mavi olsun

Favorite

Favorite

Üye
    Konu Sahibi
Saol.
Bunun aynisini jb yuklu s advance (nfcli p modeli) icin yaparmisin saydamlik haric ayrica yukaridaki tum ikonlar mavi olsun

Telefonundaki S Advance deki orjinal SystemUI.apk dosyasını bana gönder. Burada editler paylaşırım.

artist0064

artist0064

Üye
Telefonundaki S Advance deki orjinal SystemUI.apk dosyasını bana gönder. Burada editler paylaşırım.

- - - Eklendi - - -

Samsung Galaxy S Advance için bunu dene sonucu yazarsın.

Durduruldu hatasi

Favorite

Favorite

Üye
    Konu Sahibi
Buna bak hatasız onardım buda olmazsa korumalı systemui dir.

Tolga3521

Tolga3521

Üye

Jb ve gb farkını süper anlatmışsın. ıos ıconları pek uymamış bnce. Çalışmalarının devamını dilerim.

Favorite

Favorite

Üye
    Konu Sahibi
Jb ve gb farkını süper anlatmışsın. ıos ıconları pek uymamış bnce. Çalışmalarının devamını dilerim.

İkisinin arasında bir sürüm çıkarsa windows 7 gibi mesela o zaman çok güzel bir çalışma olmuş olur birinin gb nin hızı jb nin şıklığında olsun.

Aslına bakarsak ne jb ne gb tek kral var ios hem görsel hem hızlı ama telefonları güzel değil takoz niyetine kullanılır ancak şahsi görüşümdür bu.

Kontrol

Kontrol

Üye
İkisinin arasında bir sürüm çıkarsa windows 7 gibi mesela o zaman çok güzel bir çalışma olmuş olur birinin gb nin hızı jb nin şıklığında olsun.

Aslına bakarsak ne jb ne gb tek kral var ios hem görsel hem hızlı ama telefonları güzel değil takoz niyetine kullanılır ancak şahsi görüşümdür bu.

aynen oyle dostum.

Üst Alt