Beni görünce

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
codblackops2

codblackops2

Üye
yıl olmuş 2013 maxicepte tartışma çıkıyor cık cık cık

bi susun daa ayrılın kim haklı haksız karışmıyorum ama maxicep üzerinden birbirinize hayat dersi veremezsiniz :spr

Haluk.

Haluk.

Üye
    Konu Sahibi
Abi saygısızlık yapmak istemem ama forumda tüm huzurumu siz kaciriyorsunuz. (omer abi sen değil alınma)

Haluk.

Haluk.

Üye
    Konu Sahibi
Gülseniz gülümserim.

Türe

Türe

Üye
Daha da bişey demiyorum dostum ben sana. Burada seni dislamadik biz. Sen kendi merkezkacindan etkileniyorsun , etkilendin malesef.

Haluk.

Haluk.

Üye
    Konu Sahibi
Neden bana düşman peki oğuzhan abi?

doctorrr

doctorrr

Üye
İşin gücün yok tabi burda klavyenin başında sabahtan akşama kadar millete sarıyorsun, laf yetiştiriyorsun. Git bi sokağa çık, insan içine karış Haluk. Bi kaç tane samimi oldukların var geri kalan herkes senden şikayetçi görülen o ki. Harbiden de kendine dışarıdan bi bakmayı dene.

Haluk.

Haluk.

Üye
    Konu Sahibi
İşin gücün yok tabi burda klavyenin başında sabahtan akşama kadar millete sarıyorsun, laf yetiştiriyorsun. Git bi sokağa çık, insan içine karış Haluk. Bi kaç tane samimi oldukların var geri kalan herkes senden şikayetçi görülen o ki. Harbiden de kendine dışarıdan bi bakmayı dene.

Ben günde 9 saatimi dışarda geçiriyorum zaten. Tavsiye istemiyorum teşekkürler.

Haluk.

Haluk.

Üye
    Konu Sahibi
Son sorum size. Benim ne yapmam gerekiyor?

Joker

Joker

Emekli Yönetici
Son sorum size. Benim ne yapmam gerekiyor?
Bak Haluk kardeşim mesajlarına baktım beni sevmiyorsunuz falan demişsin.Kimsenin sana bir garezi falan yok.Sadece hareketlerine biraz dikkat etmen lazım.Bir ortamda saygı görmek istiyorsan saygı göstermelisin.Herşey karşılıklı yani.Kimse sana düşman değil sende kimseye düşman olma :)

Haluk.

Haluk.

Üye
    Konu Sahibi
Konuyu kilitler misin burak abi

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
çalışıyormusun haluk

Haluk.

Haluk.

Üye
    Konu Sahibi
Şikayet ettim. Neyse İyi geceler hepinize. Bi kaç gün yokum kendime çeki düzen vermem lazım galiba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...