Bu şimdi ucuzdur da
- - - Eklendi - - -
En son avenged sevenfold'un hailto the king albümüne 25 tl bayıldım![]()

Süper
10 lira![]()

benim mutlaka almam lazım 
Ben alıcam galiba
Aynenbenim mutlaka almam lazım
![]()
Alacağım ilk hiphop albümü olacak
D&R'a gelir mutlaka di mi? 
Alıyorum bunu
- - - Eklendi - - -
Sendeki ne bu sansar nefreti metinhiphop'ta diss'in karşılığı diss'le verilir avukatınla değil. adam sonuna kadar haklı.
Hayır hesaba ödeme yapıp alıyorsun genelde çok büyük fan kitleleri olmadığından sunmaları zarar etmelerine sebep olur. Hesaba yatırıyorsun parayı daha sonra albümü yolluyorlar.
Ben alıcam galibaAlacağım ilk hiphop albümü olacak
![]()
Hayır Enes haklı.
Ben alıcam galibaAlacağım ilk hiphop albümü olacak
![]()

Bence değerUğraşır mıyım bilemedim...

Fazlasıyla
Bence değer![]()

Playlist hazırlamaya gerek kalmıyorOff bunlar beton etkisi yaparNo 1'i sevmiyorum ama...
[video=youtube;TZrfHFsW7d0]http://www.youtube.com/watch?v=TZrfHFsW7d0[/video]
no 1'de iyidir aslında.
Red iyi ya
Playlist hazırlamaya gerek kalmıyorno 1'de iyidir aslında.
Red![]()
İşte bu adam gitti GROGİ'YLE ÇALIŞTI. Nalet gitsin. Aynı haltı Hayki de yedi...Herkes hata yapar hacı
Red iyi yaİşte bu adam gitti GROGİ'YLE ÇALIŞTI. Nalet gitsin. Aynı haltı Hayki de yedi...
onlar olmasa kimse grogiyi bilmezdiPara için yapmışlardır
Herkes hata yapar hacıonlar olmasa kimse grogiyi bilmezdi
Grogi tff'de antrenörmüş bildiğim kadarıyla gitsin işine devam etsin hiphop onun neyine.
Para için yapmışlardırGrogi tff'de antrenörmüş bildiğim kadarıyla gitsin işine devam etsin hiphop onun neyine.
ne olduğunu bilmiyorum ama rapçi olmadığı kesin.İçi hava dolu olan cips paketi gibi 
İşte karaçalı'nın albümlerini alan yok bu herifleri şişirmekte dinleyici. Unutulup gidecekler...
ne olduğunu bilmiyorum ama rapçi olmadığı kesin.İçi hava dolu olan cips paketi gibi
![]()