Klasik ama derdini söylemeyen derman bulamaz. +1.
_YldZEneS_ Üye Anti-Okul' Alıntı: Klasik ama derdini söylemeyen derman bulamaz. Genişletmek için tıkla ... +1.
Uhops Üye anil41kocaeli' Alıntı: suan icimde kalması daha iyi Genişletmek için tıkla ... Sen nasıl istersen
Anil-D Üye gelecekte kimin ne oldugu olacagı belli olmaz bakalım hikmet beni nasıl tanıyor yarın ona sormalıyım
Uhops Üye anil41kocaeli' Alıntı: gelecekte kimin ne oldugu olacagı belli olmaz bakalım hikmet beni nasıl tanıyor yarın ona sormalıyım Genişletmek için tıkla ... . Şuan ortada bi sorun var mı yok mu?
anil41kocaeli' Alıntı: gelecekte kimin ne oldugu olacagı belli olmaz bakalım hikmet beni nasıl tanıyor yarın ona sormalıyım Genişletmek için tıkla ... . Şuan ortada bi sorun var mı yok mu?
Uhops Üye anil41kocaeli' Alıntı: benim var sizi bilmiyorum Genişletmek için tıkla ... Benim 2 senedir aynı sorunum var. - - - Eklendi - - - Kurtulacağımıda sanmıyorum.
anil41kocaeli' Alıntı: benim var sizi bilmiyorum Genişletmek için tıkla ... Benim 2 senedir aynı sorunum var. - - - Eklendi - - - Kurtulacağımıda sanmıyorum.
Uhops Üye anil41kocaeli' Alıntı: köyde yasayan benim icin iyi bir arkadaş ve dost telefon felan karıstırma Genişletmek için tıkla ... Anlamadım.
anil41kocaeli' Alıntı: köyde yasayan benim icin iyi bir arkadaş ve dost telefon felan karıstırma Genişletmek için tıkla ... Anlamadım.
Anil-D Üye insanlıkların bence dostluk yada arkadaslıkları maddi yönden ölcülmez - - - Eklendi - - - enesi anlattım ben
insanlıkların bence dostluk yada arkadaslıkları maddi yönden ölcülmez - - - Eklendi - - - enesi anlattım ben
Uhops Üye anil41kocaeli' Alıntı: insanlıkların bence dostluk yada arkadaslıkları maddi yönden ölcülmez - - - Eklendi - - - enesi anlattım ben Genişletmek için tıkla ... Edebiyat öğretmenimi olacaktın? - - - Eklendi - - - Ben az sonra kaçacam horozlar ötmeye başladı
anil41kocaeli' Alıntı: insanlıkların bence dostluk yada arkadaslıkları maddi yönden ölcülmez - - - Eklendi - - - enesi anlattım ben Genişletmek için tıkla ... Edebiyat öğretmenimi olacaktın? - - - Eklendi - - - Ben az sonra kaçacam horozlar ötmeye başladı
Uhops Üye anil41kocaeli' Alıntı: evet az öncede sordun Genişletmek için tıkla ... Tamam. Bişey dikkatı çekti ondan sordum
anil41kocaeli' Alıntı: evet az öncede sordun Genişletmek için tıkla ... Tamam. Bişey dikkatı çekti ondan sordum
Uhops Üye anil41kocaeli' Alıntı: benle ılgılimi Genişletmek için tıkla ... Evet. Ama önemli bişey değil.
Uhops Üye anil41kocaeli' Alıntı: o zaman soylermısın Genişletmek için tıkla ... Söylemesem bi sakıncası olur mu?
anil41kocaeli' Alıntı: o zaman soylermısın Genişletmek için tıkla ... Söylemesem bi sakıncası olur mu?