4 yıl sonra...
Van Hohenheim Üye Furkan Emekli' Alıntı: edit Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - Sıkıntı yok/B]
Van Hohenheim Üye Haluk.' Alıntı: Kavgaya gerek yok ayıp oluyor hepimiz kardeşiz Genişletmek için tıkla ... Edit
Van Hohenheim Üye ben de kavga etmek istemezdim adam gelmiş senin benle sıkıntın var galiba dior daha tanımıyorum bile
Silinen Üye 988579 Kapalı Hesap bitsin artık bu çileeee abilerimiz bize güzel örnek olun biz bir aileyiz
Haluk. Üye BLooD_ReG' Alıntı: bitsin artık bu çileeee abilerimiz bize güzel örnek olun biz bir aileyiz Genişletmek için tıkla ... Aynen öyle.
BLooD_ReG' Alıntı: bitsin artık bu çileeee abilerimiz bize güzel örnek olun biz bir aileyiz Genişletmek için tıkla ... Aynen öyle.
achambo Üye BLooD_ReG' Alıntı: bitsin artık bu çileeee abilerimiz bize güzel örnek olun biz bir aileyiz Genişletmek için tıkla ... emre sen kaç yaşındasın
BLooD_ReG' Alıntı: bitsin artık bu çileeee abilerimiz bize güzel örnek olun biz bir aileyiz Genişletmek için tıkla ... emre sen kaç yaşındasın