ilk 2 ay vucuttan yiyeceğinden pek sorun değil ama ilerliyen zamanda vucutta ki protein azalınca besin yoluyla alacağından protein olarak haşlanmış tavuk en yüksek oranda protein barındırır aslında çikolatada bile protein var ama içinde şeker olduğundan çok aşırı katkısı olmaz
Neyse Şöyle Anlatayım Fitness Dediğin Bizim Bildiğimiz Vücut Geliştirmeyse Ben Baya Uğraştım Onunla Şimdi Başlangıçta İlk İki Ay Başlangıç Programı Diye Bişey Var ( En Çok Yoran Programdır
) Onu Yapıyosun Her Gidişte Ufak Ufak Ama Bütün Kaslarını Çalıştırıyosun Tabi Gün Geçtikçe Ağırlığı Artırıyosun Sonra Artık Düzenli Program Mesela Bi Gün İç-Dış Göğüs bi Gün Pazu Bacak Neyse İşte Böyle Böyle Devam Ediyo Ama Dikkat Edilecek Nokta Mutlaka Beslenme Ve Uyku Düzeni Olması Lazım Beslenmen İyi Değilse Yani Öğrenci Evinde Falan Kalıyosan Kendine Yemekte Güvenmiyosan Hiç Başlama Derim Boşa Efor Kaybı Ama Evinde Annen Baban Veya Bi Yurtta Kalıyosan Son Derece Faydalı Olur Dört Ayda Gözle Görülür Bi Şekilde Hacmin Artar 
Mesajlar Uzundu Okumadım Kusuruma BakmayındaNeyse Şöyle Anlatayım Fitness Dediğin Bizim Bildiğimiz Vücut Geliştirmeyse Ben Baya Uğraştım Onunla Şimdi Başlangıçta İlk İki Ay Başlangıç Programı Diye Bişey Var ( En Çok Yoran Programdır
) Onu Yapıyosun Her Gidişte Ufak Ufak Ama Bütün Kaslarını Çalıştırıyosun Tabi Gün Geçtikçe Ağırlığı Artırıyosun Sonra Artık Düzenli Program Mesela Bi Gün İç-Dış Göğüs bi Gün Pazu Bacak Neyse İşte Böyle Böyle Devam Ediyo Ama Dikkat Edilecek Nokta Mutlaka Beslenme Ve Uyku Düzeni Olması Lazım Beslenmen İyi Değilse Yani Öğrenci Evinde Falan Kalıyosan Kendine Yemekte Güvenmiyosan Hiç Başlama Derim Boşa Efor Kaybı Ama Evinde Annen Baban Veya Bi Yurtta Kalıyosan Son Derece Faydalı Olur Dört Ayda Gözle Görülür Bi Şekilde Hacmin Artar
![]()

Zaten 2 Ay Boyunca 2 Günde Bir Gidiyosun Mecburen Bide Beslenme Gerçekten Çok Önemli Yani Oraya Gidip Vücudundakileri Yakmak Sana Bi Fayda Vermez Ama Karbonhidrat - Protein Şeklinde Bi Beslenmeyle Yediklerinin Fazlasını Kas Olarak Geri Göndermiş Olursun
beslenme düzeni şart mı ya ilk iki ayı sürekli tutamazmıym![]()
mesela iki günde bir vakit ayırp belli bir düzende aynı şeyleri yapsam olmaz mı![]()

Zaten 2 Ay Boyunca 2 Günde Bir Gidiyosun Mecburen Bide Beslenme Gerçekten Çok Önemli Yani Oraya Gidip Vücudundakileri Yakmak Sana Bi Fayda Vermez Ama Karbonhidrat - Protein Şeklinde Bi Beslenmeyle Yediklerinin Fazlasını Kas Olarak Geri Göndermiş Olursun![]()

Tavuk Köfte Pilav Az Yağlı Kızartmalar Onu Zaten Sana Test Yapınca Hazırlarlar Bi Yeme İçme Programı Ordan Bakarsın Bide Sanırım Sağlık Belgesi Mi Neydi Öyle Bişey Var Onu Götürcen Giderken
her gün tavuk mu yicem onu istemiyorum![]()

Tavuk Köfte Pilav Az Yağlı Kızartmalar Onu Zaten Sana Test Yapınca Hazırlarlar Bi Yeme İçme Programı Ordan Bakarsın Bide Sanırım Sağlık Belgesi Mi Neydi Öyle Bişey Var Onu Götürcen Giderken![]()

Onu Bilemezsinki Normalde Kiloluysan Evet Öyle Olursun Maalesef Ama Normalde Zayıfsan Daha Geç Erirsin Ama Bıraktığın Zaman Eriyeceğin Kesindir Onu Baştan Bilmelisin
hmm![]()
arkadaş yapyodu 7-8ay uğraştı 2 ay memleketine gitti donduğunde bişey kalmamış resmen kolları sarkyo gibiydi![]()
brakirsam bende oyle mi olurum![]()

Onu Bilemezsinki Normalde Kiloluysan Evet Öyle Olursun Maalesef Ama Normalde Zayıfsan Daha Geç Erirsin Ama Bıraktığın Zaman Eriyeceğin Kesindir Onu Baştan Bilmelisin![]()

Salondada Bi Tavsiyede Bulunayım Öyle Her Salona Gitme Derim Fiyatı Ucuz DiyeBiraz Araştır Ne Noluyo Veya Bi Gün Git Konuş Belirlediğin Salonlarla Ona Göre Git Öyle Kaba Düzen Çalıştırıcak Yerde Zaten Hacim Yapamazsın
![]()
Evet Mantıkende Ona Gidilir Yani Hocasız Çalışma Neymiş
2 salon buldum![]()
biri aylık 50 istediğin gun istediğin kadar
diğeri
70 liraya istediğin istediğin kadar veya
50 liraya haftanin uç gunu ve hocalar eşliğinda sanrm
haftann üç gunu olana gitcem

Evet Mantıkende Ona Gidilir Yani Hocasız Çalışma Neymiş![]()