Ercan kardeşimizi kaybettik :(((((

Sponsorlu Bağlantılar

ozdenizdereli

ozdenizdereli

Üye
Allah rahmet eylesin.mekani cennet olsun.neden hep yasamasi gerekenler aramizdan giderki?su dunyada cehennem atesini hak eden o kadar cok serseri varken nicin hep gelecekleri icin savasanlar aramizdan gidiyor?mekanin cennet olsun yurekli ve asil dostum...

ia.phlvn

ia.phlvn

Üye
Allah rahmet eylesin

sasasahamza

Üye
allah rahmet eylesin :/ hepimiz ölücez .s

tekiray

Üye
mekanını cennet eylesin rabbim

Legendary.

Legendary.

Üye
Allah Rahmet Eylesin.Mekanı Cennet Olsun :(

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
Allah Rahmet Eylesin , Aile ve yakınlarına sabır versin , geç oldu ama yazmadan edemedim :(

ümran

Üye
bikaç kere denk geldik ,çok üzüldüm :(

• Beğen
Tepkiler: Praetor
volkanik38

volkanik38

Üye
Allah rahmet eylesin

.caner.

.caner.

Üye
Allah rahmet eylesin

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Allah rahmet eylesin :(

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
inna lilla ve inna ileyhi raciûn,

ouSahin

ouSahin

Üye
Uzun zaman sonra maxicep.com a girip anıları tazelemek istedim .. Baya duygusallaştırdı :)

Şemdinli sınır karakolunda teskere heyecanıyla ve bölgenin verdigi yorgunlukla evime dönerken aldığım benim şoka girmeme sebep olan bir haberdi ....

Kelimeler yetersiz işte .. Hani Ölüm herkeze haktır ya ne bilim böyle zamansız ölümler yakıştıramıyorum olmuyor .. Herşey bir yana Çok Özledim ve Çok Seviyorum Seni abim .. Allah Rahmet Eylesin

• Beğen
Tepkiler: Oğuzhan ve .caner.
время

время

Üye
Uzun zaman sonra maxicep.com a girip anıları tazelemek istedim .. Baya duygusallaştırdı :)

Şemdinli sınır karakolunda teskere heyecanıyla ve bölgenin verdigi yorgunlukla evime dönerken aldığım benim şoka girmeme sebep olan bir haberdi ....

Kelimeler yetersiz işte .. Hani Ölüm herkeze haktır ya ne bilim böyle zamansız ölümler yakıştıramıyorum olmuyor .. Herşey bir yana Çok Özledim ve Çok Seviyorum Seni abim .. Allah Rahmet Eylesin

Allah rahmet eylesin peki nasıl öldü?

- - - Eklendi - - -

biz seni çok sevdik.herzaman kalbimizdesin ve herzaman gülerek hatırlıycaz seni hiç merak etme rahat uyu Ercan'ım

ya offff acayip moralim bozuldu. Tanımıyordum ama gözlerinin içi gülüyormuş fotolarında

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
Allah rahmet eylesin yakınlarına sabır versin

marist

marist

Üye
Baya bir zaman geçmiş ama ben yeni gördüm ; Allah rahmet eylesin.

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
maxicepte ilk defa karsılastım gercekten cok üzüldüm gençmiydi acaba mekanı cennet olsun baya olmus ama yinede ailesine sabır versin Yüce Allahım

by-pegasus

Üye
allah rahmet eylesin

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
Allah rahmet eylesin tanimiyordum ama iyi bi kardeşimize benziyormuş tekrardan allah rahmet eylesin

время

время

Üye
maxicepte ilk defa karsılastım gercekten cok üzüldüm gençmiydi acaba mekanı cennet olsun baya olmus ama yinede ailesine sabır versin Yüce Allahım

off ya aynen bende inan daha kendime gelemedim ya. :( :( Şu an maxicepe girdiğimde kendimi çok acayip hissediyorum. Offf keşke bu konuyu görmeseydim bide facebook sayfasına baktım. :( Son paylaştığı sözleri okudum çok kötü oldum. Allahım sen büyüksün yarabbim.:züü:

ümran

Üye
Ewt baya olmuş Allah rahmet eylesin, facebk hesabı kapatılmış heralde siz nerdn baktınız ?

Üst Alt