Subway Surfers Ana Konu (Tüm Bölümler, Bilgi, Yardım Burada)

Sponsorlu Bağlantılar

KocyigitYasin

KocyigitYasin

Üye
    Konu Sahibi
Subway Surfers Ana Konu (Tüm Bölümler, Bilgi, Yardım Burada)
-Mesaj Sürümü Karşılaştırması
Merhabalar;

Subway Surfers oyununu bilmeyen yoktur. Ben Tüm Şehirleri tek bir yerde topladım ve hepsini tek tek deneyip kontrol ettim.

Bölümler:

Benim Rekorum :)

Sizde teşekkür ederken rekorlarınızı yazarsanız güzel olur.

Yeni bölümler çıktıkça eklerim.

Teşekkür edip beğenen arkadaşlar keyifle oynamanız dileğimle, İyi Forumlar.

- Yasin Koçyiğit

-

• Beğen
Tepkiler: Anil-D, Özkan Ç., omerbekiroqlu ve 1 kişi daha

mürteza16

mürteza16

Üye
:tşk:

- - - Eklendi - - -

RE_STaRT

Üye

UpOneTR

UpOneTR

Üye
angara ekle angara :(

• Beğen
Tepkiler: Yigit315
Mhmmd Ali

Mhmmd Ali

Üye

ccgg4

Üye
Hilesiz oynamanın zevki çıkmaz diyosunda hepsini hilesiz bitirmek 20 yıl alır arkadas :dd.dd

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Hilesiz oynamanın zevki çıkmaz diyosunda hepsini hilesiz bitirmek 20 yıl alır arkadas :dd.dd

- - - Eklendi - - -

bitirmekten kastın ne?
koşma mesafesini diyosan o bitmiyo
x30 gorevleri diyosan en fazla iki gun alıyo tum karakter kaykayları açmak dersen 2 hafta alır?

ccgg4

Üye

bitirmekten kastın ne?
koşma mesafesini diyosan o bitmiyo
x30 gorevleri diyosan en fazla iki gun alıyo tum karakter kaykayları açmak dersen 2 hafta alır?
Kaykay ve karakter açmayı diyorum , 2 hafta derken günde kac saat oynuyosun asasdas.d bi tane adam var 1 m altın istiyo ya günde 10 k kasıyorum anca .ddd

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Kaykay ve karakter açmayı diyorum , 2 hafta derken günde kac saat oynuyosun asasdas.d bi tane adam var 1 m altın istiyo ya günde 10 k kasıyorum anca .ddd

öncelikle x30 yap sonraki görevleri yap kutu veriyo 50k felan çıkıyo kutuda.

UpOneTR

UpOneTR

Üye
çaktırma sonradan sıkılp hileyle 2milyar yaptım rekor :)
2029033980 :)

KocyigitYasin

KocyigitYasin

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba arkadaşlar beğenmenize sevindim :) Ben karakter ve işe yaramayan kaykayları almıyorum çünkü amacım en iyi rekoru yapmak değil sadece canım istediğinde kendi uğraşlarımla geldiğim kariyerle oyundan haz almak :) ve bunun meyvesi olarak hiç hile yapmadan 37 milyona yakın bi skor yaptıysam bu yetiyo bana çünkü ekran alıntısını alıp paylaşabiliyorum ama hile yapsam altın olan köşede ve keys kısımları 99999999 gibi rakamlar olurdu ve o rekoru ben değilde hileler yapmış olurdu :) Ama yinede isterseniz modlu pekini ekleyebilirim :)

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Merhaba arkadaşlar beğenmenize sevindim :) Ben karakter ve işe yaramayan kaykayları almıyorum çünkü amacım en iyi rekoru yapmak değil sadece canım istediğinde kendi uğraşlarımla geldiğim kariyerle oyundan haz almak :) ve bunun meyvesi olarak hiç hile yapmadan 37 milyona yakın bi skor yaptıysam bu yetiyo bana çünkü ekran alıntısını alıp paylaşabiliyorum ama hile yapsam altın olan köşede ve keys kısımları 99999999 gibi rakamlar olurdu ve o rekoru ben değilde hileler yapmış olurdu :) Ama yinede isterseniz modlu pekini ekleyebilirim :)

sınırsz key olsada nasıl 2milyar rekor yapılabilir dostum :)

KocyigitYasin

KocyigitYasin

Üye
    Konu Sahibi
Evet 2 milyar biraz zor ama imkansız diye bişey yoktur sonuçta sürekli kaykayın olunca yanmıyosun ve keys de var belli bi yere kadar zamanım olsa 2 milyarı abartmim ama 1 milyarı denerdim çünkü bide ben tablette oynuyorum ara verip sonra devam edebilirim :)

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Evet 2 milyar biraz zor ama imkansız diye bişey yoktur sonuçta sürekli kaykayın olunca yanmıyosun ve keys de var belli bi yere kadar zamanım olsa 2 milyarı abartmim ama 1 milyarı denerdim çünkü bide ben tablette oynuyorum ara verip sonra devam edebilirim :)

çok sıkar ya bence bi süre sonra brakırsn :)

KocyigitYasin

KocyigitYasin

Üye
    Konu Sahibi
İstanbul sürümü çıkarsa denicem söz :)

KocyigitYasin

KocyigitYasin

Üye
    Konu Sahibi
denicem ama çok zor geçmem :) hilesiz rekorun kaçtı senin :)

KocyigitYasin

KocyigitYasin

Üye
    Konu Sahibi
bak geçmişim ben seni 18 kat kadar :) Ben hiç hileyle oynamadım kaç kere key geliyo seni geçmeyi hileli mi denesem acaba :)