Asphalt 8 Yükleme sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

mertguner_

Üye
    Konu Sahibi
Asphalt 8 Yükleme sorunu
Asphalt 8 oyunu ve datasını indirdim. istenilen herşeyi yaptım oyunu kurdum oyuna girmeden obb dosyasına Android/obb ye attım ama oyuna giriyorum gameloft yazısı cıkıyor karsıma apkmania.com yazısı geliyor ve sonradan oyundan atıyor modern combat 4 de de aynısı olmustu ama çözemedim büyük ihtimal ben yapamıyorum :) yardım edebilicek varmı teamwiewer ile baglanıpda yapabiliriz. teşekkürler.

Krofessional

emin değilim ama bazıları sadece offline çalışmalı yani girmeden önce 3g wifi kapatıp dene / tekrar kurup yapman gerekir bi kere bağlanınca bitiyor

mertguner_

Üye
    Konu Sahibi
denedim ama olmadı :/

theeternal

theeternal

Üye
ilk olarak girdiğin için wifi ile bağlan ondan sonra wifi ile bağlansanda bağlanmasanda her zaman girecektir :)

veliahht

veliahht

Üye
Asphalt 8 oyunu ve datasını indirdim. istenilen herşeyi yaptım oyunu kurdum oyuna girmeden obb dosyasına Android/obb ye attım ama oyuna giriyorum gameloft yazısı cıkıyor karsıma apkmania.com yazısı geliyor ve sonradan oyundan atıyor modern combat 4 de de aynısı olmustu ama çözemedim büyük ihtimal ben yapamıyorum :) yardım edebilicek varmı teamwiewer ile baglanıpda yapabiliriz. teşekkürler.

Para modlu apk yi dene...

halilyilmaz

halilyilmaz

Üye
oyuna girerken sürekli ekrana okunmayı denermisin ben öyle çözmüştüm

odnmez

Üye
beyler ben yüklenme sorununu buldum ama çözemedim aklıma bişey gelmedi belki size gelebbilir sorun şu telefonda uygulama ayarlarında asfaltın 45 mg olduğunu gördüm oyun normalda 1.5 gb değerinden fazla nşallah işe yara bu bilgi çözümünüzü bekliyom

Üst Alt