cfw destek

Sponsorlu Bağlantılar

X-pro161

Üye
    Konu Sahibi
cfw destek
arkadaşlar cwf nedir ve neye yarar bazı arkadaşlar bu yılda cwfsiz symbian^3 düşünülemez demiş peki bu cwf nedir ve en iyi cwf hangisidir

OhMyDrogba

OhMyDrogba

Üye
Ben Nokia 500 kullanıyorum. Telefonunun garanti sorununu düşünmüyorsan eğer kesinlikle yapmalısın çok basit bir şey. Telefonun performansını gerçekten artırıyor. Örnek vereyim benim telefonumun C hafızası aldığımda 90 küsür megabyte'tı. Hard format bile atsam een fazla 230 oluyordu. Evols CFWsini flashladım telefonuma. C hafızası 300 küsür'e yükseldi. Gerçekten yararlı bir şey zaten http://www.maxicep.com/s-3-cfw-modifiye-fw-bolumu/evolsa-26-06-2013-a-672169.html burda da ne değişiklikler yaptığını belirtmiş CFW sahibi. Yardımcı olduysam sevinirim :)

MaxipmaN

Üye
şu an en güncel evols widget içeeriği falan rakipsiz ben ofwye dönmek istedim c hafızası artırma işlemi yapıp flashladım 518mb oldu şuan 471mb evolsun özelliği ise bu hafıza 2ayda sadece 10mb azaldı internete girmek hafızayı azaltmıyor çünkü önbellek hafıza kartında ofw yi de temiz kurup fazla yüklenmezseniz gayet hızlı

X-pro161

Üye
    Konu Sahibi
Ben Nokia 500 kullanıyorum. Telefonunun garanti sorununu düşünmüyorsan eğer kesinlikle yapmalısın çok basit bir şey. Telefonun performansını gerçekten artırıyor. Örnek vereyim benim telefonumun C hafızası aldığımda 90 küsür megabyte'tı. Hard format bile atsam een fazla 230 oluyordu. Evols CFWsini flashladım telefonuma. C hafızası 300 küsür'e yükseldi. Gerçekten yararlı bir şey zaten http://www.maxicep.com/s-3-cfw-modifiye-fw-bolumu/evolsa-26-06-2013-a-672169.html burda da ne değişiklikler yaptığını belirtmiş CFW sahibi. Yardımcı olduysam sevinirim :)
burda sürümüm evolsmü oluyor ben belle refhras kalmasını tercih ederim

MaxipmaN

Üye
evols refresh üzerine yapılmış bir cfw

X-pro161

Üye
    Konu Sahibi
belle refrsh için yok mu

Yusuf0111_Oğuzhan

Yusuf0111_Oğuzhan

Üye
vadır az forumu kurcala sitem modifikasyonu