Ana Ekranlarımız Nasıl Gözüküyor? Screenshot Alalım :)

Sponsorlu Bağlantılar

respection123

Üye
anroidler bulaştı buraya :ehe

Türe

Türe

Üye
Duzgunce belirtiyoruz ki yanlis bilgilenmeyin iOS ve Android'de tasarim , ekran , dizayn yok diye. Wp'den daha cok kisisellestirilebilir sistemler var , bunu inkar etmeniz sizi yuceltmez vesselam. :good: Herkes begenisine gore alir , ama tas atarsaniz attiginiz nokta da belirtilir.

Konuyu dagitmayalim SS'lere devam. :ok2:

• Beğen
Tepkiler: Samet.25
UpOneTR

UpOneTR

Üye
Sade ve şık :)
Honda♥

• Beğen
Tepkiler: jdmsaint

anilakbay

Üye

:D

osmanmert99

osmanmert99

Üye
Kutucuklar Diyarı... Ben bundan film bile yaparım. Arkadaşlar bende ss atacak fakat nasıl yapılıyor bilmiyorum da ben.

osmanmert99

osmanmert99

Üye
Hayır onu biliyorum nasıl burada paylaşacağım.

PureFood

PureFood

Üye
Hayır onu biliyorum nasıl burada paylaşacağım.

eğer telefondan giriyorsan;

bunu telefona yüklemelisin (ayarlardan bölgeni abd yapman lazım), fotoğrafı yükledikten sonra direkt linkini de buraya yapıştırırsın.

bilgisayardan giriyorsan da imageshack.us'a girip bir tane hesap al, fotoğrafını yükle, onun da direkt linkini kopyala, mesaj yazma bölümündeki resim logosuna tıkla linki yapıştır.

bu kadar.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

eğer telefondan giriyorsan;
bunu telefona yüklemelisin (ayarlardan bölgeni abd yapman lazım), fotoğrafı yükledikten sonra direkt linkini de buraya yapıştırırsın.

bilgisayardan giriyorsan da imageshack.us'a girip bir tane hesap al, fotoğrafını yükle, onun da direkt linkini kopyala, mesaj yazma bölümündeki resim logosuna tıkla linki yapıştır.

bu kadar.
Bu daha kullanışlı bir uygulama kardeşim. :oke:

• Beğen
Tepkiler: PureFood
PureFood

PureFood

Üye

Bu daha kullanışlı bir uygulama kardeşim. :oke:

doğru abi haklıısn iki tane vardı bunlardan biri çalışmıyordu ben de çalışmayanını yüklemişim şimdi fark ettim hemen düzeltiyorum hem mesajımı hem telefonumu :D

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR

skynet

Üye

doğru abi haklıısn iki tane vardı bunlardan biri çalışmıyordu ben de çalışmayanını yüklemişim şimdi fark ettim hemen düzeltiyorum hem mesajımı hem telefonumu :D

Bu daha rahat :ehe

PureFood

PureFood

Üye

Bu daha rahat :ehe

ie'nin upload desteği yok ya o yüzden imgur'u paylaştım, bilgisayardan giriyorsam imageshack.us'tan şaşmam yıllardır :D

osmanmert99

osmanmert99

Üye
teşekkürler arkadaşlar

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye

Hagios

Hagios

Üye
2. foto henüz tam düzenlenmedi amberden sonra :) Ama genel olarak böyle .

Üst Alt