Telefon Önerisi Hangi Sistem ?

Sponsorlu Bağlantılar

incebey38

incebey38

Üye
    Konu Sahibi
neyse anıl kardeşşm cok tesekürler bi düşünürüm iyi aksamlaar görüşürüZz

Anil-D

Anil-D

Üye
s3 dayanır kılıf alırsan bide kullanıma bağlı görüşürüz kardeşim

incebey38

incebey38

Üye
    Konu Sahibi
s3 dayanır kılıf alırsan bide kullanıma bağlı görüşürüz kardeşim

kardes s3 bütce yetmez o birazz sonra alırım şşmdilik minisini alıyım ama hallaa kararsızım ace 2 de güzel :) bide kardes s3=s3minş büyük bi fark varmı özlkleri ne android kac sana zahmet kardes tesekkürler bidr sitede özel mesaj silinmiyor bulmadım glnkutu doldu

- - - Eklendi - - -

hard formt atım nokia c6=01 e video dznleyici vve fotoğraf dznlyci g.iitti ama tel hacksız havklenmiyords

- - - Eklendi - - -

c ys bin x plore ile atılmıyor bulamadım daha doğrusu yok x plpre calısmadı sitedeki baska buldum oda yok yok c ys bin yok

Anil-D

Anil-D

Üye
fark var arada işlemci

thebancally

Üye
Dostum dünyada samsung dan başka telefonlar da var. "General Mobile Discovery" bu telefonu araştır.İnceleme videolarını izle.Kullanıcı yorumlarını oku. 600 tl ve ace 2 ve s3 miniden çok daha üstün bir telefon. 4.7 inc 720x1280 IPS panel ekran, 4 çekirdek işlemci,power sgx544 ekran kartı var ki iyi bir karttır.Youtube dan da oyun videolarına bakabilirsin.Ama öncelikli tavsiyem ürünün uzun inceleme videolarını izlemen.Eger ki izlersen izledikten sonraki yorumlarını merak ediyorum.

Ayrıca root,rom gibi olayları bilmiyorsan s3 mininin hafızası yetersiz gelebilir.8 gb dahili hafıza yazmasına ragmen 4 gb kullanıcıya bırakır.Hafıza kartına uygulama yükleyemezsin s3 mini veya diger telefonlarda. Discovery nin dahili hafızası 4 gb olmasına ragmen harici karta telefonda olan bir özellik sayesinde her programı kurabilirsin.

ANIL

ANIL

Admin
Tam olarak bütçenizi söyleyin daha iyi yardımcı olalım...

dayannight

dayannight

Üye
bu birazda kullamım ihtiyaçlarına ve bütçene göre değişir. Android alacaksan düşük işlemcili ve hafızalı bir telefon alma

fingerback5

fingerback5

Üye
nexus 4 al rahat ol telefon seni hasta etmez.

incebey38

incebey38

Üye
    Konu Sahibi
interet kapandı link atın tel indirem evde izleyim ace 2 mi s 3 mü

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

ace 2 mi s3 minimi yoksa diğer android tellermiii 800 700 bütcem yardım arada kaldım herkez bişii diyorrrrrrrrr

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
android almaya bak symbian öldü wpde gelişmiyor

nokia_belle

nokia_belle

Üye
700-800 arasıysa ace 2'i ele bile baştan ama g.m. İyi bir alternatif gibi sana

cyber

cyber

Üye
sailfish

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Ney WP8 gelişmiyor mu :)) Kimseye kulak asma. Tavsiyem Nokia Lumia 625 ama daha Türkiye'ye gelmedi.

fingerback5

fingerback5

Üye
Ney WP8 gelişmiyor mu :)) Kimseye kulak asma. Tavsiyem Nokia Lumia 625 ama daha Türkiye'ye gelmedi.

DH editorleri bile bas bas bagiriyor WP sakin almayin diye.Daha yeni bir sistem ve cok yavas gelisiyor.

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
DH editorleri bile bas bas bagiriyor WP sakin almayin diye.Daha yeni bir sistem ve cok yavas gelisiyor.

android ilk çıktığında uçabiliyordu zaten. hatta bulaşık çamaşır yıkıyordu ütü yapıyordu. daha ne gelişmesini istiyorsunuz ki anlamıyorum. ufak tefek birkaç eksiklik var kabul ama bunlar rahatlıkla gözardı edilebilir. market iyi diyoruz hemen instagram yok deyip yüzümüze çarpıyorsunuz. androidde var da ne oluyor kullanıcıların en az yarısı kullanmıyordur bence o programı. ben editör meditör dinlemem. WP8 kesinlikle diğerlerinin altında kalacak bir işletim sistemi değil.

fk555897

fk555897

Üye

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

ace 2 mi s3 minimi yoksa diğer android tellermiii 800 700 bütcem yardım arada kaldım herkez bişii diyorrrrrrrrr

Bence 850 TL'ye Sony Xperia L al.

Üst Alt