İnternet kapalı oyna sorun olmaz bende cıkmadı uyarı
aynı sorun bendede var parayla aldım ama nafile çözüm nasıl bilen varmı acaba şimdiden teşekkürler...bu sorunu yaşayan ve çözümünü bulan yokmu acaba?
bence gc yasaklandığı için çözümü yoktur diye tahmin ediyorum yinede çözüm bulan olursa paylaşsın lütfen..
Bende internetsizde giriş yapılamıyor keşke internetsiz oynayabilsemOnline oynamak mümkün değil mi yani. Aynı uyarı bende de var... İnternetsiz giriş yapılıyor sadece...
Bendeki iphone ve iPad cihazlar android değilUygun modlu apk bul...
Alaka için teşekkürler lakin sen de hesabınıza el koyulmuştur diye bi ibare söz konusu olmuşmuydu? Eğer öyle ise deneyelim...sanırım bi çözüm buldum arkadaşlar bende hileli versiyonu kullanıyodum ama telde sorun çıktığı için yenidem fw yükledim ve oyunu baştan kurdum bunu yapınca bana yerel hesap mı açmak istersiniz yoksa cloud hesabını mı kullanmak istersiniz diye sordu ve ben cloud hesabını seçince tüm para yıldızlar ve aldığım arabalar geri geldi. sizde tüm verileri silip oyunu tekrardan yüklediğinizde belki bu sorunu çözebilirsinizbi deneyin olmazsa başka bi fikrim daha var onu da paylaşırım sizlerle
İphone 5 kullanıyorum bende de aynı sorun oldu, bahsettiğin uyarıyı veriyordu, yukarıda arkadaşın söylediği gibi uygulamayı kaldırıp tekrar yükledim sonra yerel veri yerine cloud verisini yükleyince kaldığım yerden devam ediyorum.Asphalt 8 hileli versiyonu oynuyorum
oyunun arayüzünde şüpheli eylemler nedeniyle hesaba yasak koyuldu uyarısı veriyor
nedeni ve çözüm hakkında yardımcı olabilir misiniz
bende olmadı ama deneyen arkadaş olmuş işe yarıyorAlaka için teşekkürler lakin sen de hesabınıza el koyulmuştur diye bi ibare söz konusu olmuşmuydu? Eğer öyle ise deneyelim...
ben oyunu kaldırıp tüm verileri sildim tekrar kurmak istediğimde kurulamıyor bazı ögelerin kaldırılması gerek diye hata verdi. format atıp öyle denemeyi düşünüyorum işe yarar mı ?sanırım bi çözüm buldum arkadaşlar bende hileli versiyonu kullanıyodum ama telde sorun çıktığı için yenidem fw yükledim ve oyunu baştan kurdum bunu yapınca bana yerel hesap mı açmak istersiniz yoksa cloud hesabını mı kullanmak istersiniz diye sordu ve ben cloud hesabını seçince tüm para yıldızlar ve aldığım arabalar geri geldi. sizde tüm verileri silip oyunu tekrardan yüklediğinizde belki bu sorunu çözebilirsinizbi deneyin olmazsa başka bi fikrim daha var onu da paylaşırım sizlerle
işe yarayabilir benim tahminimce bu hatayı almanıza sebep olan oyunu silmiş olsanız bile geriye çöp dosya kalmış olabilir bi denemenizde fayda varben oyunu kaldırıp tüm verileri sildim tekrar kurmak istediğimde kurulamıyor bazı ögelerin kaldırılması gerek diye hata verdi. format atıp öyle denemeyi düşünüyorum işe yarar mı ?