Nokia Pro Camera hTc 8X'de

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
Nokia Pro Camera hTc 8X'de
OEM uygulamaları Fiddler uygulaması hack tekniği kullanılarak değişik marka cihazlara yüklenebiliyordu.Fiddlerin gazabına son olarak Nokia Pro Camera uğradı. Nokia'nın büyük beğeni kazanan Pro Camera uygulaması hTc 8X'e yüklendi.

[video=youtube;Wuj4easIME4]http://www.youtube.com/watch?v=Wuj4easIME4&sns=em[/video]

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Nokia kamerayı satmışmı acaba

blackcemre

Üye
Vay Kaçakçılar bütün nimetlerden yararlanıyorlar HTC'ler. :D

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
biz daha 520de kullanamıyoruz adamlar htcde kullanıyor :'(

alical33

alical33

Üye
820 ile tam uyumlu değilken 8x de ne kadar verimli çalışır acaba :hmmm

skynet

Üye
Htc kullanan arkadaşlar denesin sorunsuz çalışıyor mu diye :hmmm

evarietyw

evarietyw

Üye
htc 8s e yüklemiştim kamera açılmıyordu :)

ÖEY

ÖEY

Üye
İstedikleri kadar kursunlar, Nokia pureview desteklemeyen cihazlar için optimizasyon yapmadığı sürece verim alamazlar:oke: :hih:

braayn

braayn

Üye
HAYIRLISI olsun :)

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Amber istemiyor mu ?

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
Amber istemiyor mu ?

istemiyor ama fiddlere extra 3. adım eklenmiş. Bir kod veriyor o kodu girince yukleme başarili. Ayrintili bilgiler ve yukleme yonergeleri icin tiklayabilirsiniz fakat sayfa italyanca:)

acoustic

acoustic

Üye
htc 8s e yüklemiştim kamera açılmıyordu :)

hTC 8 S YÜKLENMİYOR nasıl yaptınız....

Not Fiddler ve OEM kilidi kırma uygulamaları ile başarısız oldum.

- - - Eklendi - - -

istemiyor ama fiddlere extra 3. adım eklenmiş. Bir kod veriyor o kodu girince yukleme başarili. Ayrintili bilgiler ve yukleme yonergeleri icin tiklayabilirsiniz fakat sayfa italyanca:)

Üstan italyancamıdır ispanlyolacamıdır nedir biz bunu nasıl çözelim yaw :( :kop:

evarietyw

evarietyw

Üye
hTC 8 S YÜKLENMİYOR nasıl yaptınız....

Not Fiddler ve OEM kilidi kırma uygulamaları ile başarısız oldum.

- - - Eklendi - - -

Üstan italyancamıdır ispanlyolacamıdır nedir biz bunu nasıl çözelim yaw :( :kop:

ben htc 8s e kurdum fotoğraf özelliklerini kullanabiliyordum ancak video çalışmıyordu

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye

Adamlar her yolu buluyor neyse HTC ciler için iyi olmuş../Samsung Photogram yukledim proxyi değiştirerek guzel uygulamaymış :)

SonyXperia

SonyXperia

Üye
Htc telefonlara hayırlı olsun benden tavsiye kesinlikle deneyin :)

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
foto düzenleyici çok var bende ya. ekstra farklı eşsiz bi özelliği yoksa mükerrer uygulamadan başka bişi olmaz benim için :)

- - - Eklendi - - -

tasarımı da hoşuma gitmedi zaten :ehe

respection123

Üye
Nerdesin Amber Gelde Kuralım Şu ProCam ı |-)

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Onlarda bizlerdeki kadar verim vereceğini sanmam nede olsa bazı teknolojiler yok :D

Takipçi Satın Al

Üst Alt