sizce hangi android telefonu almaliyim

Sponsorlu Bağlantılar

Nedensiz-Sebebsiz

Nedensiz-Sebebsiz

Üye
    Konu Sahibi
sizce hangi android telefonu almaliyim
su an symbian kullanıyorum kamerası iyi 500 tl geçmeyen tel önerisi var mi... Fiyatına ve özelliklerine göre alabileceğim en iyi tel hangisi...

kerem28yuksel

Üye
600 tl ye general mobile discovery var s3 özelliklerinde telefon hatta internet ve oyun konusunda daha iyi

- - - Eklendi - - -

www.maxicep.com/android-genel/general-mobile-discovery-alacaklar-mutlaka-okusun-834027.html#post6441390

- - - Eklendi - - -

burda var inceleme oku istersen

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Abi gıcık oluyorum ya adam 500 lira geçmesin diyor sen 600 liralık telefondan bahsediyorsun. Galaxy Ace e bak derim. 500 liranın altında bulabilirsin indirimlerle.

kerem28yuksel

Üye
Abi gıcık oluyorum ya adam 500 lira geçmesin diyor sen 600 liralık telefondan bahsediyorsun. Galaxy Ace e bak derim. 500 liranın altında bulabilirsin indirimlerle.

galaxy ace alıcagına symbianda kalsın daha iyi

mcnpl4

mcnpl4

Üye
htc modellerine bak ace cok kotu bi telefon

AHKE

AHKE

Üye
yeni nesil galaxy y s6310 450 tl

yavuzbey07

yavuzbey07

Üye
Huawei Ideos X5 yada Huawei Ascend Y200 olabilir yada Motorola Atrix

Nedensiz-Sebebsiz

Nedensiz-Sebebsiz

Üye
    Konu Sahibi
artix çok önerdiler htc başka hangileri var

- - - Eklendi - - -

sunu da düşünüyorum kötü bir android olmasın iyi özellikli ama fiyatı da ona göre olsun

- - - Eklendi - - -

ideos x5 ile artix hangisi iyi

Buğra

Buğra

Admin
İyi özellikli düşük fiyat telefonu elbette General Mobile Discovery var 2 aydır kullanıyorum memnunum tavsiye ederim eğer bütçeni arttırabilirsen almalısın 599TL

Megandroid

Megandroid

Üye
mantıklı ve tarafsız yorum yap lütfen...

Katiliyorum. Adam para 500 gecmeyecek demis. Demekki kendini fazla para vermek icin zorlayamaz :nono: Biraz anlayisli olun. Sen telefon alip kullandiysan tamam sana kalsin. Sen gmd kullandin diye herkese onu onerme adam 500 TL diyor. Ayrica diger telefonlari kullanmadan atip tutmayin. Kardesim sanada onerim o paraya alabilecegin telefonlar icinde en iyisi maxiplus 5 tir. Diger telefonlara gore geri fakat oyun istiyorsan asphalt 8 haric hepsini oynayabilirsin. 1clickroot ile kolayca rootta oluyor. Multimedya ve internet icinde iyi. Ekrani cok iyi cozunurlukte degil. Grafik kartida cok kotu degil alabilirsin. Fakat sonradan daha fazla paraya baska bir telefon alirim diyorsan bence sabirli olup bir al pir al derim ;)

Nedensiz-Sebebsiz

Nedensiz-Sebebsiz

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar yorumlar için çok teşekkür ederim ilk tercihim sıfır olur... Çok oyun oynamam bana kamerası iyi internet hızı çözünürlüğü ve bol uygulamali olsun yeterli olur :)

furkey

Üye
taraf tuttugum felan yok su telefonu kıskanmayı bırakın bence...

Yav niye kiskanayim o telefon babamda var gayet de kullandım biliyorum bilip bilmeden s3 kullanmayan insanlar yorum yapıyor karşılaştırmaya çalışıyor...

kerem28yuksel

Üye
Yav niye kiskanayim o telefon babamda var gayet de kullandım biliyorum bilip bilmeden s3 kullanmayan insanlar yorum yapıyor karşılaştırmaya çalışıyor...

s3 le karsılastırmadım ben tabi s3 daha iyi ama

mcnpl4

mcnpl4

Üye
modelini hatirlamiyorum ama arkadaslarda vardi kucuk htc ama o fiyat aralaigi icin rakiplerine gore cok kaliteli cihazlar. birinde beats audio da vardi ama fiyati ne kadar bilmiyorum ismini bilsem bakardim. htcnim sitesine goz atabilirsin. dusuk butceli android alcaksan samsung felan alma pisman olursun

Üst Alt