Htc WP8 Serisi Flaslama Yöntemi

Sponsorlu Bağlantılar

acoustic

acoustic

Üye
Şuan reset atıyorum umarım daha fazla alan yarat kısmı çalışır. :)

luckysleven

luckysleven

Üye
    Konu Sahibi
sonuç çok olumlu daha fazla alan yarat kısmı işe yarıyor ve telefon ilk günkü gibi oldu ;)

işe yarıyor derken bir kere basınca dediğim gibi telefon kendi dengeliyor diğer klasörünü

Emin Ş.

Üye
Driver masaustu windows 8 isletim sisteminde telefonu gormuyor windows 8 icin olanini aradim ama bulamadim yardim edebilirmisiniz?

acoustic

acoustic

Üye
Sıfır şarjı göze aldım ve flash atıyorum umarım bişey olmaz :)

gsaray_tr

Üye
Bende Bu yazılımı Yüklesem Acaba Şuan Elimde Olan Htc 8x me Türkçe Dil Seçenegide eklermi? Türkçe Dil Seçenegi Yok Langue Regionda Bi Rom Bulamadım Bu Program İşe Yararmı Acaba ? :)

ressuz

Üye
dosyasını indirdim fakat çift tıkladığımda hiçbirşey olmadı özelliklerden baktım sertifika süresi 17 şubatta sona ermiş.
ise hiç indirilmiyor link kırıkRUU_RIO_U_APO_00_HTC_Europe_1.04.401.03_1.11b.3054.25_10.13.30_RETAIL_ENC_RELEASE dosyasını buldum fakat htcdriver_4.2.0.001.exe sertifika süresi dolmuş nereden indirdiysem aynı bilgisayarın tarihini geri aldım yine aynı yardım edecek bir kişi bile yok mu forumda

gsaray_tr

Üye
Şimdi Bende Htc 8x Var 8,1 Beta Yuklu ve telefonumda turkce dil şecenegi yok Bu Yuklemeyi Yapsam Turkçe Di Şecenegi Gelirmi Acaba ?

Üst Alt