Haber Windows Store Uygulama Güncellemeleri

Sponsorlu Bağlantılar

tanercoskun

tanercoskun

Üye
Otomatik güncelleme kontrolü güzel olmuş .

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

drangela61

drangela61

Üye
:> animal sounds
:> frogsling2

Ediz Yiğit

Ediz Yiğit

Üye

Sürümdeki yeni özellikler:
- En sevdiğiniz sanatçıları ‘beğenin’, yeni konserleri ve albümleri hakkındaki bilgileri ilk siz öğrenin
- Bildirimler uygulamanın içinde ve isteğe bağlı olarak Live Tile ile Kilit Ekranı’nda görüntülenir
- Hata düzeltmeleri.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

zorbaa

Üye
google map+ az once guncelleme Aldi daha once verildimi bilmiyorum mobil oldugum icin link veremiyorum

serkan410

serkan410

Üye
yüklü uygulamarın güncelleme olduğu bilgisi neden gelmiyo benim teldemi bi sorun var yoksa genel bi sorunmu bu

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
yüklü uygulamarın güncelleme olduğu bilgisi neden gelmiyo benim teldemi bi sorun var yoksa genel bi sorunmu bu

Mobil veriyi sürekli veya çoğu zaman kapalı tutuyorsanız güncelleme bildirimlerinde gecikme olması veya gelmemesi normal sonuçtur.

Bir de telefon yeni flaşlandığı ya da sıfırlandığı zaman birkaç gün güncellemeler gelmeyebiliyor.

serkan410

serkan410

Üye
flaşlamadım telefonu wifi bağlantım hep aktif neyse teşekkürler

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
flaşlamadım telefonu wifi bağlantım hep aktif neyse teşekkürler

Sırf Wifi bağlantınızla alakası yok.
Mobil veriyi de mümkün olduğunca açık tutmalısınız.
Bir de telefonunuzda yüklü olan uygulama sayısı da gelecek güncelleme sayısında etkin rol oynar.

YkPkY

YkPkY

Üye
google map+ az once guncelleme Aldi daha once verildimi bilmiyorum mobil oldugum icin link veremiyorum

mobilden linki şöyle verebilirsiniz.
uygulamayı açın,paylaş deyin sms ile paylaşmayı seçip mesaj satırını kopyala yapıp forma yspıştırabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: flutewoddy
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

mobilden linki şöyle verebilirsiniz.
uygulamayı açın,paylaş deyin sms ile paylaşmayı seçip mesaj satırını kopyala yapıp forma yspıştırabilirsiniz.

Abi uygulamaya girmeden uygulamalar menüsünden ilgili uygulamanın üzerine basılı tutarakta paylaş seçeneğine ulaşılabilir.

YkPkY

YkPkY

Üye
Uygulamayı açmadan paylaşmıyor ama abim :D

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Arkadaşlar belki alakası yok ama mecbur kaldım sormaya,mağazada Board Express for tapatalk uygulamasını bulamıyorum,yoksa kaldırıldımı acaba

Üst Alt