650 TL lik Telefon

Sponsorlu Bağlantılar

en97es97

Üye
    Konu Sahibi
650 TL lik Telefon
Android Telefon Almak İstiyorum Bundan Önce Sony Xperia Tipo St21i Modeli Vardı Yetmiyordu OyunOynarken Falan Taş Çatlasa 750 Tl ye Alınabilecek Bi Telefon Arıyorum Önerileriniz ? ''İlk Tercihim Sony''

cyber518

cyber518

Üye
Xperia P

Emre Arık

Emre Arık

Üye
Motorola Atrix :)

skywalker06

skywalker06

Üye
Galaxy ace 2 derim şimdiye kadar gta vice city,shadowgun,real racing 3,spider-man,batman dark knight rises oyunlarını sorunsuz kasmadan oynuyorum ama telefona root atman gerekiyor hafıza kartına oyun yüklemen lazım ace 2 nin hafızası az

N. O. T. E. 2

Üye
Fazla dusunme s2 :) her isini gorur

• Beğen
Tepkiler: 0cengaver0

bthn1

Üye
2.el dersen 750 ye s3 bulabilirsin (cok dusuk ihtimal) a101 de bu hafta s3 mini vardi 680tl onada bakabilirsin istanbul bilisimde s3 mini 720tl

salam741

Üye
Kardeş ace 2, samsung galaxy s advence, s2,vs gönlün hangisini istersen ama araştırmayı unutma

The Shadow

The Shadow

Üye
ace 2 al bi oyunda kasma yaşamazsın :oke:

- - - Eklendi - - -

ama rootlayıp sdswap yapman gerekir dahili hafızaya hiçbir oyun sığmıyor çünkü :)

Diavolo16

Üye
General mobile discovery derim 600 liraya daha iyisini bulamazsın ayrıca telefonu kullandım performansı iyi

• Beğen
Tepkiler: muhammedayvaz
hey_19

hey_19

Üye
Motorola Atrix olabilir. Ben kullanıyorum hiç bir oyunda kasma da olmadı özellikleri de iyi.

• Beğen
Tepkiler: kalem19

blackshadow123

Üye
2. El samsung grand filan al disardan havali durursun.

Xurmirac

Xurmirac

Üye
GM Discovery

Invoke

Invoke

Üye
Hacı ben de sony kullanıyorum ve gerçekten kaliteli buluyorum önce bunu bir söyleyim, samsung fanı ya da gmdci filan değilim yani yorumum objektif, değer vermen senin için faydalı olur onun için bu açıklamayı yaparak girdim.

650liraya sony alınmaz. 2.el alsanda alacağın cihaz Xperia S ya da P olur. Bunlar da eski cihazlar ben önermiyorum. Hele tipoydu goydu kesinlikle önermiyorum. Xperialar gerçekten pahalı. Xperia E gibi dandik bir telefon bu ülkede 500-600lirayla satışa girdi. Yazık günah. Şuan hangi xperia alınır, parasını hakkeder dersen: Xperia L 800 Xperia SP 1200. F/P açısından gayet iyiler +sonynin uygulamaları+ geliştirici desteği+ tasarım :)

Bence 650liran varsa git 600e discovery al. Pişman olacağını sanmıyorum, alanlar memnun. Ha yok güvenmiyorum olmaz illa da sony diyorsan o zaman 150daha biriktir Xperia L al. Ama Discovery daha mantıklı duruyor. Karar senin :)

• Beğen
Tepkiler: Buğra
The Shadow

The Shadow

Üye
Atrix anası ağlamış bi tel :-). Wifi arızası çıkıyor genel bir sorun bu ve yazılım desteği yok
benim tanidiklarımın çoğunda atrix var oyle bir sorun yaşadıklarını gormedim birkaç tane custom romu da var sanırım yazılım desteği yok değil hani tegra 2 de çope atılmaz :D şu anda alınacak bir telefon değil ama o kadar da kotu değil :)

UpOneTR

UpOneTR

Üye

benim tanidiklarımın çoğunda atrix var oyle bir sorun yaşadıklarını gormedim birkaç tane custom romu da var sanırım yazılım desteği yok değil hani tegra 2 de çope atılmaz :D şu anda alınacak bir telefon değil ama o kadar da kotu değil :)

aynen :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt