Windows Phone 8 Destek Süresi

Sponsorlu Bağlantılar

blackcemre

Üye
    Konu Sahibi
Windows Phone 8 Destek Süresi
Current, support ends on January 12, 2016[SUP] Doğru mu 2016'da bitecek mi destek? [/SUP]

IVI-Elia

Üye
büyük ihtimal doğrudur.Çunku Windows 8.1 geldiğinde destek suresi sıfırlanacak bizim cihalzar da hepsi 8.1 ve büyük ihtimalle sonraki birçok surunu alacak zaten Microsoftun Windows güncelleme stratejisi de buna benzer endişe edecek Bi durum yok :oke:

- - - Eklendi - - -

aynı zamanda o destek dediği gdr ler o surenin içinde yeni sürümler olmayacak 8.1 9.0 gibi..

marazruno123

Üye
Endişelenecek bir durum yok windows xpde değiliz windowsun çıkarı burda ileri düzeyde desteği kesmeyecektir

My-sQLL

My-sQLL

Üye
3 sene sonra zaten lumia 2020 yi alırız :ehe

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bu konunun hala tartışılıyor olmasına bile şaşırıyorum. Sisteme her güncelleme ile 18 aylık destek garantisi sıfırlanıyor. Dogmamış çocuga don biçer gibi olmayan guncelemeye ömür biçmeye gerek yok. Ha bu arada varsayalım ki 2016 yılı son destek tarihi en az 3Yıl güncelleme destegi almış olacak ki bu da piyasa standartlarının üzerinde zaten.

• Beğen
Tepkiler: ÖEY ve skynet
ÖEY

ÖEY

Üye
Zaten 2-3 yıl sonra MS destek vermiyorum arkadaş dese bile ben Nokia'nın bizi tam olarak yalnız bırakacağını hiç sanmıyorum. Ayrıca evet o zaman kadar ben yaklaşık 2-3 arası telefon değiştirmiş olurum zaten sorun yok :D:D

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Zaten 2-3 yıl sonra MS destek vermiyorum arkadaş dese bile ben Nokia'nın bizi tam olarak yalnız bırakacağını hiç sanmıyorum. Ayrıca evet o zaman kadar ben yaklaşık 2-3 arası telefon değiştirmiş olurum zaten sorun yok :D:D
2-3 arası?? 2,5 mu oluyo? :ehe

blackcemre

Üye
    Konu Sahibi
bu konunun hala tartışılıyor olmasına bile şaşırıyorum. Sisteme her güncelleme ile 18 aylık destek garantisi sıfırlanıyor. Dogmamış çocuga don biçer gibi olmayan guncelemeye ömür biçmeye gerek yok. Ha bu arada varsayalım ki 2016 yılı son destek tarihi en az 3Yıl güncelleme destegi almış olacak ki bu da piyasa standartlarının üzerinde zaten.

o zaman symbian'la aynı gün destek sona erecek fakat symbian çok önceden başlamıştı.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
o zaman symbian'la aynı gün destek sona erecek fakat symbian çok önceden başlamıştı.

ya yine yanliş bir karşilaştirma. Symbian neye destek verdi. Birinci nesil symbianlar son guncellemeleri aldı mı? Ayrıca Destek bitecek diye bir şey. Mevcut guncel surumler 18 ay destek alicak. Yani 2015 Aralik ayinda bir guncelleme gelirse atıyorum wp8.2 bu guncellemeyi butun cihazlar alacak bu guncellemenin destek suresi de 2016 6 ayı olacak.

erdgnblt

erdgnblt

Üye
2016'yı gördükte güncellemesi kaldı. Millet çorap değiştirir gibi telefon değiştiriyorken...

- - - Eklendi - - -

2016'yı gördükte güncellemesi kaldı. Millet çorap değiştirir gibi telefon değiştiriyorken...

IVI-Elia

Üye
Ya anlamadıysan örnekle anlatıyım çok yakında Windows XP'nin desteği bitecek 10 yıl destek suresi oluyor senin bilgisayarın diyelim ki xpli sana güncellemeler gelmiyecek çok yakında bitecek sen ama diyelim ki Windows 8.1 e geçtin sana önümüzdeki 10 yıl daha güncelleme gelecek

şuan için Windows Phone 8 desteği 10 ay sonra bile bitse senin için sıkıntı olmayacak 2014te sen 8.1 e geçince o destek suresi 18 aydı sanırım sıfırlanacak.

ya da dur örnekleyim.

Lumia 520n var.Aradan seneler geçti en son sen Windows Phone 8.7ye güncelledim bir sure sonra 9.0 çıktı ama sana güncelleme verilmedi donanım yetmedi diyelim.seni mağdur bırakmamak için 8.7ue 18 ay destek vericel sen hiçbir zaman 9.0 almadan bile sana güncelleme sunarak telefonunu zinde tutacak.

- - - Eklendi - - -

şöyle mesela Windows 8.7 gdr4 verecekler sana

Üst Alt