Tavsiye Ipad Mini Vs Ipad 2

Sponsorlu Bağlantılar

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
    Konu Sahibi
Ipad Mini Vs Ipad 2
Hangisini tavsiye edersiniz ben suan icin mini almayi dusunuyorum cunku kamerasi cok daha iyi ve ekrani daha parlak gibi

• Beğen
Tepkiler: ozakin70

MaxipmaN

Üye
mini al dostum ekran daha iyi dediğin gibi

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler :)

fingerback5

fingerback5

Üye
Evet kesinlikle mini.

Kerim.

Kerim.

Üye
Kardesim sonunda alcan tablet ha:Dbence wonderi 400e falan sat.ustune tablet parasi 800u ekle.1200e s3 veya 1400e note2 al.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
iPad Mini ve iPad 2 alma. Cunku ikisinde de retina ekran yok. Bir sonraki nesil iPad Mini'yi bekle ya da retina ekranli iPad al.

fk555897

fk555897

Üye
iPad Mini daha güzel

Jomolocco

Jomolocco

Üye
ipad mini al tablet olarak sakin androide bulasma 3-5 lira kar etcem diye

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
    Konu Sahibi
MrExpert

MrExpert

Üye
ipad mini

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
    Konu Sahibi

MaxipmaN

Üye
sadece ekranla alakalı

• Beğen
Tepkiler: ozakin70
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
retina olayını bilmiyorum ya sadece ekranla alakalı bişey değil herhalde bu kadar abartıldığına göre :D

Sadece ekran. Ama şunu söyleywyim retina ekranlı demem sadece o ekrana sahip olması değil. Aynı zamanda daha yeni model olması... Her yeni apple cihaz çıktığında bie önceki nesil eskimiş sayılır. Mesela bzak iPod Touch 4'ün sıfırı hala satılıyor. Ama IOS7'yi almayacak.

ozakin70

ozakin70

Üye
Konuyu hortlatmış gibi oldum hatta gibisi fazlada bi konu daha açmaya gerek duymadım
bende hafta sonu vatancomputer dan iPad 2 aldım yarın elimde olur 16 gb lığı 789 a aldım dükkanda kullanmak için aldım canlı borsa ve internet için yani kullanıma göre değişir
bende çok kararsız kaldım minimi bumu diye sadece ios kalitesi, internet ve büyük ekran için aldığım için belki 1-2 küçük oyun ipad2 yi tercih ettim sonuçta ikiside aynı para hatta ipad2yi daha ucuza aldım ekran büyüklüğü benim için iyi eğer sen oyun için istiyorsan ki hala almadıysan retina ekran gerçekten olmalı normalle çok farkı var görüntüde ve yakın zamanda yeni ürünler tanıtılacak fiyatların düşmesini bekliyorum ama tablette Apple dan vaz geçme :oke:

- - - Eklendi - - -

kusura bakma uzun zamandır tapatalkta takılınca yeni gördüm ipad mini almışsın görmemiştim geç oldu ya hayırlı olsun;D

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
    Konu Sahibi
sağolasın cidden apple çok iyi bidahaki telefonumda iphone olacak inşallah

MaxipmaN

Üye
Konuyu hortlatmış gibi oldum hatta gibisi fazlada bi konu daha açmaya gerek duymadım
bende hafta sonu vatancomputer dan iPad 2 aldım yarın elimde olur 16 gb lığı 789 a aldım dükkanda kullanmak için aldım canlı borsa ve internet için yani kullanıma göre değişir
bende çok kararsız kaldım minimi bumu diye sadece ios kalitesi, internet ve büyük ekran için aldığım için belki 1-2 küçük oyun ipad2 yi tercih ettim sonuçta ikiside aynı para hatta ipad2yi daha ucuza aldım ekran büyüklüğü benim için iyi eğer sen oyun için istiyorsan ki hala almadıysan retina ekran gerçekten olmalı normalle çok farkı var görüntüde ve yakın zamanda yeni ürünler tanıtılacak fiyatların düşmesini bekliyorum ama tablette Apple dan vaz geçme :oke:

- - - Eklendi - - -

kusura bakma uzun zamandır tapatalkta takılınca yeni gördüm ipad mini almışsın görmemiştim geç oldu ya hayırlı olsun;D

ipad mini her türlü tercihim olurdu

drivenn

Üye
İpad miniden oldukça memnunum ekranı da fena değil ama retina ekranlı kullanmadığım için aradaki farkı bilemiyorum yine de miniyi tavsiye ederim beklerim dersen retina ekranlısı çıkacak galiba

Takipçi Satın Al

Üst Alt