Kardesim sonunda alcan tablet habence wonderi 400e falan sat.ustune tablet parasi 800u ekle.1200e s3 veya 1400e note2 al.

iPad Mini ve iPad 2 alma. Cunku ikisinde de retina ekran yok. Bir sonraki nesil iPad Mini'yi bekle ya da retina ekranli iPad al.

Knk biktim androidden artik ios istiyorum![]()

Beklemek istemiyorum ekranida guzel geldi yinede yorumun kafami karistirdi simdi![]()
Bence retina ekranlı iPad al.
Bu zamana kadar tabletsizdin. Şimdi de bekleyebilirsin.Bence retina ekranlı iPad al.

retina olayını bilmiyorum ya sadece ekranla alakalı bişey değil herhalde bu kadar abartıldığına göre![]()

Konuyu hortlatmış gibi oldum hatta gibisi fazlada bi konu daha açmaya gerek duymadım
bende hafta sonu vatancomputer dan iPad 2 aldım yarın elimde olur 16 gb lığı 789 a aldım dükkanda kullanmak için aldım canlı borsa ve internet için yani kullanıma göre değişir
bende çok kararsız kaldım minimi bumu diye sadece ios kalitesi, internet ve büyük ekran için aldığım için belki 1-2 küçük oyun ipad2 yi tercih ettim sonuçta ikiside aynı para hatta ipad2yi daha ucuza aldım ekran büyüklüğü benim için iyi eğer sen oyun için istiyorsan ki hala almadıysan retina ekran gerçekten olmalı normalle çok farkı var görüntüde ve yakın zamanda yeni ürünler tanıtılacak fiyatların düşmesini bekliyorum ama tablette Apple dan vaz geçme
- - - Eklendi - - -
kusura bakma uzun zamandır tapatalkta takılınca yeni gördüm ipad mini almışsın görmemiştim geç oldu ya hayırlı olsun;D
ipad mini her türlü tercihim olurdu
sağolasın cidden apple çok iyi bidahaki telefonumda iphone olacak inşallah