nemesis-marvel-izs(huexx'in ics romu) ve cyanogenmod 10-üzeri kullanma da ne kullanırsan kullan, şimdiye kadar kullandığım en iyi rom zeus v6.39 diyebilirim, stabil ve batarya ömrü daha uzun bir rom du... bu romdan sonra da en çok orjinal v30c iyi ama batarya ömrü kısa onda da..rom aramaktan usandık artık bu O.B.ye

Link için teşekkürler bi de bana bu kernel olayını anlatır mısın nasıl yükleniyo yükleyince ne oluyo orda birkaç tane kernel linki var hangisini yükleyince ne değişiyo
Official ICS![]()
![]()

Ben alıyorumaçıkçası kardeş kernel tam olarak ne işe yarar bilmiyorum. ama kerneli cwm moddan yüklüyorsun. ama ızs v2 ye başka kernel yüklemene gerek yok bence. zaten en iyisini romun içine koymuştur geliştiricisi.
- - - Eklendi - - -
keşke official ıcs den randıman alsaydım![]()

Ben alıyorum![]()

açıkçası kardeş kernel tam olarak ne işe yarar bilmiyorum. ama kerneli cwm moddan yüklüyorsun. ama ızs v2 ye başka kernel yüklemene gerek yok bence. zaten en iyisini romun içine koymuştur geliştiricisi.
Tmm teşekkürler
Kernel donanim ile surum arasindaki kopru aslinda. Bu cok onemli bisey kurarken dikkat etmeni oneryorum. Kernel konubasliklari ve icergi 2 kere oku. Anakart yanabilir.(2 kez anakart degisti tel.'de yanik kokusu almadim.) veya telefonun bi daha acilmaz.( optimus blackte belki cozumu vardir bilemem.) yani diyecegim kernel ile telefonun islemci hizi yukseltilebilir telefonu stabillestirir. ( tabi stock kernel en iyisi.)
Rom olarak bence slimrom varsa onu kurmani tavsiye ederim. Hem ram acisindan hemde stabilite acisindan baya iyi bence l5'te iyi yani biz hic programsiz bos 260 mb ram gorduk.