gta 4 androidde

Sponsorlu Bağlantılar

Anil-D

Anil-D

Üye
    Konu Sahibi
gta 4 androidde
http://m.youtube.com/watch?v=doAM2Jws48o&client=mv-google&guid=&gl=TR&hl=tr arkadaşlar adam s3 te gta 4 oynuyor arada kasılma olsada bu oyunu bulabilirmisiniz

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar adam s3 te gta 4 oynuyor arada kasılma olsada bu oyunu bulabilirmisininiz?

DalvikCache

DalvikCache

Üye
gerçek olamaz video çekmiştir onu oynatıyordur

Adilx05

Adilx05

Üye
Oyun Daha Çıkmadı Sanırım Android Marketlerde Var Mı ?

DalvikCache

DalvikCache

Üye
gta 4 anca 2018 de gelir

• Beğen
Tepkiler: kapakli511 ve .caner.
Buğra

Buğra

Admin
Adam a ve b tuşlarına basıyor ama görüntüyle uyumlu basmıyor :hmmm

Eğer gerçekse emulator tarzı bir şey ile açmıştır eğer emulator ile açmışsa bu haliyle bile hayet optimize gibi duruyor bekleyelim ama android için geleceğini düşünmüyorum

kerem28yuksel

Üye
ps2 için cıkmadıgı için cok hayal kırıklıgıana ugramıstım... Bu gercekse harika olur...

Anil-D

Anil-D

Üye
    Konu Sahibi
gameplayde s3 te adam oynuyor

DalvikCache

DalvikCache

Üye
Adam a ve b tuşlarına basıyor ama görüntüyle uyumlu basmıyor :hmmm

Eğer gerçekse emulator tarzı bir şey ile açmıştır eğer emulator ile açmışsa bu haliyle bile hayet optimize gibi duruyor bekleyelim ama android için geleceğini düşünmüyorum

benim dikkatimi çekti işte o görüntüyle uyumlu basmıyor kesin video dur o tuşlarıda video düzenlemeyle eklemiştir ayrıyetten gta 4 gibi bir oyunun androide gelmesi şu an imkansız gibi ama san andreas 2015 gibi gelebilir

Anil-D

Anil-D

Üye
    Konu Sahibi
nette cok video var

.caner.

.caner.

Üye
Team Weaver ile arkadaşlarımı kandiriyordum :D videoyu izlemedim ama böyle birsey olabilir.

Anil-D

Anil-D

Üye
    Konu Sahibi
ne icın kandırıyosun

keremmmmm33

keremmmmm33

Üye
Bence doğru değildir bu oyun benim bilgisayarımda var ve ramım 2 gb ve ekran kartımda 2gb hani böle bi oyunun androide gelmesi için büyük bi gereksime ihtiyac duyacak gta4ün bilgisayarımda kurulmamaış halı 16 gb qma kurulmuş halini hatırlamıyorum bu yüzden bu oyun androide çıkarsa 10 gblık bi yer kaplaması gerek

Invoke

Invoke

Üye
emulatör gibi, çok kasıyor zaten. Boşuna takılmayın google playde de yok.

anilari35

anilari35

Üye
emulator le oynuyor diye düşünüyorum

Megandroid

Megandroid

Üye
http://m.youtube.com/watch?v=doAM2Jws48o&client=mv-google&guid=&gl=TR&hl=tr arkadaşlar adam s3 te gta 4 oynuyor arada kasılma olsada bu oyunu bulabilirmisiniz

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar adam s3 te gta 4 oynuyor arada kasılma olsada bu oyunu bulabilirmisininiz?

Bunlar sahte. Aynisini fifadada yaptilar. Ayrica gangstar vegas ve rio varken buna niye taktinizki :)

- - - Eklendi - - -

Bence doğru değildir bu oyun benim bilgisayarımda var ve ramım 2 gb ve ekran kartımda 2gb hani böle bi oyunun androide gelmesi için büyük bi gereksime ihtiyac duyacak gta4ün bilgisayarımda kurulmamaış halı 16 gb qma kurulmuş halini hatırlamıyorum bu yüzden bu oyun androide çıkarsa 10 gblık bi yer kaplaması gerek

Androidin dosya okuma sistemi farkli. Her oyunu kaldirir. Yeterki 1.2 ghz ustu islemci ve gpu destegi 3 cekirdekli olsun.

emrh77

emrh77

Üye
s3 minide kaldıramayız bu oyunu galigba =)

Criver

Üye

Arkadaş Adam Yapmış :D

thebancally

Üye
Sahte degil arkadaşlar . "kainy" isimli program ile oynuyorlardır.Youtube dan başka videolar da bulabilirsiniz.

Ben de indirmiştim,çok karışık geldi yapamadım,siz yaparsınız belki.Wifi ile pc ye baglantı yapıp wifi üzerinden oynanıyor bildigim kadarıyla.İstediginiz pc nizde kurulu oyunu oynayabilir,tuş ayarlarını kendiniz yapabiliyorsunuz videosu var.
[video=youtube;NjFM2r17OkU]https://www.youtube.com/watch?v=NjFM2r17OkU[/video]

onlive üzerinden den oynuyor olabilir eğer gta 4 varsa.Dirt 3 oynuyorlardı youtube da onlive üzerinden telefonda.

• Beğen
Tepkiler: hey_19
Takipçi Satın Al

Üst Alt