Birini seviyorum ama

Sponsorlu Bağlantılar

anl001

anl001

Üye
    Konu Sahibi
Birini seviyorum ama
MErhaba bir konuda yardımcı olursanız sevinirim,bir kızdan hoşlanıyorum onunla yaklaşık 4 ay önce konuştum ama kız hiç istekli değildi ve tanıştığımız günden sonra konuşmadık bu arada yakın okullardayız ama facebooktan ortak arkadaş vasıtasıyla konuştum ve doğum günümde mesaj attı mutlu yıllar diye bir kaç gün sonrada onun doğum günydü bende ona attım ondan sonra hiç konuşmadık twitterde takibi bırakmış bende bıraktım şimdi bu kızla nasıl konuşabilirim tavsiyeleriniz nelerdir ?

zombaka

zombaka

Üye
bu bölümde ne çok aşk acısı çeken varmış :)

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
Kız milletinin peşinden koşulmaz burunları sürtsün:D

UpOneTR

UpOneTR

Üye
önce takip et :) sonra bi kaç twetini favla sonra rt felan derken oda seni takipeder hemen bi DM atarsn :)

anl001

anl001

Üye
    Konu Sahibi
anl001

anl001

Üye
    Konu Sahibi
Hic cesareti m yok acikcasi tersler diye unf. Koydu ya kiz :/

Anil-D

Anil-D

Üye
cok olsa tokat yersin

anl001

anl001

Üye
    Konu Sahibi
Keske o kadar kolay olsa :)

FatoŞ

FatoŞ

Üye
Twitterden açılmamı olur .. Hoş olmaz.. Takip denenebilir ama hoşuna gitmez geri teperse o zaman hepten olmaz bu iş ..
Bak en iyisi bir gün o çıkarsa eğer yalnız isen arkasından seslen ..
dönerse nasılsın iyi misin diye muhabbet eder daha sonra eğer izin verirse birşey söyleyeceğim dersin ..
sonra baktın izin verdi açılırsın ..

~
sadece bir öneri ..

• Beğen
Tepkiler: anl001
UpOneTR

UpOneTR

Üye
Twitterden açılmamı olur .. Hoş olmaz.. Takip denenebilir ama hoşuna gitmez geri teperse o zaman hepten olmaz bu iş ..
Bak en iyisi bir gün o çıkarsa eğer yalnız isen arkasından seslen ..
dönerse nasılsın iyi misin diye muhabbet eder daha sonra eğer izin verirse birşey söyleyeceğim dersin ..
sonra baktın izin verdi açılırsın ..

~
sadece bir öneri ..

twltterdan bile konuşmaya çekinen birisi yuz yuze asla konuşamaz :)

• Beğen
Tepkiler: anl001
anl001

anl001

Üye
    Konu Sahibi
Eğer güzel bir fikir gelirse aklıma mesaj atıcam sonra yüzyüze konuşurumda ilk atacağım mesaj da ne yazcam acaba düşüncesi,öyle bir şey yazmalıyım ki o da etkilensin ilerleyen günlerde konuştuğumuzda konuşmak istesin benimle sanırsam biraz karıştırdım umarım anlamışsınızdır :D

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Eğer güzel bir fikir gelirse aklıma mesaj atıcam sonra yüzyüze konuşurumda ilk atacağım mesaj da ne yazcam acaba düşüncesi,öyle bir şey yazmalıyım ki o da etkilensin ilerleyen günlerde konuştuğumuzda konuşmak istesin benimle sanırsam biraz karıştırdım umarım anlamışsınızdır :D
merhaba xx görüşmeyeli nasılsın :D güzel bir giriş olabilir bu :D

anl001

anl001

Üye
    Konu Sahibi
iyiyim sen nasılsın diyecek bende iyi diyecemve konuşma son bulacak :D Not:daha önce başka birisinde başıma gelmişti

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
İnternetten acilmak gibi sacma yola basvurursan geri teper. Nesinden korkuyrsun anlamiyorum ki? Sanki kiz yiyecek seni. Bu sekilde kizin gozunde korkak, ozguveni olmayan, asosyal bir tip gibi gorunursun. Gerci ozguvenin yok zaten kizin karsisina cikip konusamiyorsun. Ayrica bana kizi da cok yakindan tanimiyormussun gibi geldi. Daha bir kere bile arkadasca bir sey yaptin mi?

• Beğen
Tepkiler: FatoŞ
anl001

anl001

Üye
    Konu Sahibi
İnternetten acilmak gibi sacma yola basvurursan geri teper. Nesinden korkuyrsun anlamiyorum ki? Sanki kiz yiyecek seni. Bu sekilde kizin gozunde korkak, ozguveni olmayan, asosyal bir tip gibi gorunursun. Gerci ozguvenin yok zaten kizin karsisina cikip konusamiyorsun. Ayrica bana kizi da cok yakindan tanimiyormussun gibi geldi. Daha bir kere bile arkadasca bir sey yaptin mi?
Kızla hiç yüzyüze görüşemedik ben onun yakınındaki arkadaşıma gitmiştim yer bildirimi yaptım o da görmüş keşke söyleseydin tanışırdık daha detaylı dedi ama 4 ay önce demişti şimdiye belki beni bile unutmuştur kızı tanıyorum ama çevresinde çok erkek var herhangi birisiyle ilişkisi varmıdır düşüncesi var kafamda sadece özgüvenim bu konuda yok eğer konuşsak buluşmayı davet edeceğim

- - - Eklendi - - -

Kendimi rezil edicem yani İlyas :D

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Malesef bunu direkt söylemek zorundayım. Seninki sadece boş bir hayal...

• Beğen
Tepkiler: FatoŞ
_RYUK_

_RYUK_

Üye
korkunu yen git çıkma teklif birsey olmaz

bir de su habere bak