DraStic Nintendo DS Emulatörü Geldi - En Hızlısı - Markette 7.99 $

Sponsorlu Bağlantılar

1ht1baron

Üye
    Konu Sahibi
R2.1.3a çıktı:
Version 2.1.3a yenilikler:
- Improved microphone support
- Fix Google Drive issue with special chars in game name
- DraStic root folder moved to /sdcard/drastic
- Warn user of incompatible savestate instead of ignoring it
- Fixed missing graphics errors in Justice League, Puyo Pop Fever, Adventure Time, Culdcept DS, Disgaea DS, Harvest Moon Isle of Happiness, and probably others
- Fixed hang in Spore Creatures and Diddy Kong Racing
- Fixed graphical glitches in Fire Emblem: Shadow Dragon
- Fixed several bugs in the cheat engine, many more cheats should work now

SametDindar

Üye
Güncellemeleri paylaştığın için teşekkürler kardeş ama son güncelleme lisans sorunu çıkartıyor benim telefonda deneyen arkadaşlar çalışıp çalışmadığını yazarlarsa sevinirim

Mücteba

Mücteba

Üye
BUYRUN ARKADASLAR NDS OYUNLARİNİN BULUNDUGU SİTE

- - - Eklendi - - -

BUYRUN ARKADASLAR NDS OYUNLARİNİN BULUNDUGU SİTE http://m.coolrom.com/roms/nds/

yakup_

Üye
R2.1.3a çıktı: Version 2.1.3a yenilikler:- Improved microphone support- Fix Google Drive issue with special chars in game name- DraStic root folder moved to /sdcard/drastic- Warn user of incompatible savestate instead of ignoring it- Fixed missing graphics errors in Justice League, Puyo Pop Fever, Adventure Time, Culdcept DS, Disgaea DS, Harvest Moon Isle of Happiness, and probably others- Fixed hang in Spore Creatures and Diddy Kong Racing- Fixed graphical glitches in Fire Emblem: Shadow Dragon- Fixed several bugs in the cheat engine, many more cheats should work now
bu sürüm saçma sapan ya emulatör donuyor ikide bir önceki sürümlerde bişey yoktu

- - - Eklendi - - -

R2.1.3a çıktı: Version 2.1.3a yenilikler:- Improved microphone support- Fix Google Drive issue with special chars in game name- DraStic root folder moved to /sdcard/drastic- Warn user of incompatible savestate instead of ignoring it- Fixed missing graphics errors in Justice League, Puyo Pop Fever, Adventure Time, Culdcept DS, Disgaea DS, Harvest Moon Isle of Happiness, and probably others- Fixed hang in Spore Creatures and Diddy Kong Racing- Fixed graphical glitches in Fire Emblem: Shadow Dragon- Fixed several bugs in the cheat engine, many more cheats should work now
bu sürüm saçma sapan ya emulatör donuyor ikide bir önceki sürümlerde bişey yoktu

1ht1baron

Üye
    Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

Yeni sürüm çıktı.Şu anda telefondayım.Yarın ekleyeceğim.

RE_STaRT

Üye
url.ac/behn NintendoDS için fifa11 :-) sayfa açılınca iki reklam arasındaki click here to dowload yazisina tiklayin sonra 10 sn bekledikten sonra clicK HERE the dowload yazicak HERE ye tiklayin oyun inmeye başlayacaktır. (Linki tarayıcının adres çubuğuna yapıştırın. )

1ht1baron

Üye
    Konu Sahibi
R2.1.4a çıktı.
Yenilikler:
Version 2.1.4a:
- Address performance problems in Suikoden Tierkreis and Zelda: Phantom Hourglass
- Fix to game saving in Pokemon Mystery Dungeon Explorers of Sky
- Fix to copy-protection triggering in games like Pokemon Conquest
- Now unzips zip files to keep memory free (can be turned off)
- Some fixes to Google Drive integration

kerem28yuksel

Üye
:tşk:

manav03

manav03

Üye
hocam ben siteden fifa 2010 indirdim ama emulator gormuyo.ne yapcam şimdi ben anlamadım.bi anlatsana

- - - Eklendi - - -

hocam ben siteden fifa 2010 indirdim ama emulator gormuyo.ne yapcam şimdi ben anlamadım.bi anlatsana

joedaltonn

Üye
Kardesim telefonum ace 2 oynadigin oyunlari upload edebilirmisin veya link atabilirmisin gta ozellikle

manav03

manav03

Üye
Kardesim telefonum ace 2 oynadigin oyunlari upload edebilirmisin veya link atabilirmisin gta ozellikle

kardeş google ye coolrom yaz oradan nds roms var oradan alfabetik şekilde sıralı baş harfleri orada indir

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar yok mu yardım edecek biri lütfen ya

1ht1baron

Üye
    Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

Oyunu arşivden çıkararak telefona at.

manav03

manav03

Üye
yaptım ama emulator dosyayı gormuyo.

1ht1baron

Üye
    Konu Sahibi
manav03

manav03

Üye
bios dosyası mı ne göster diyorlar.nasıl olcak o

vodk@

Üye
beyler 2.1.2 çalıştı bende diğerlerinde satın almamı söylüyo çalıştıramadım 1. sorum bu onları çalıştırabilme yöntemi var mı 2. sorumda save ettikten sonra onu load diyorum ama ana ekrana dönüyo var mı çözümü

Üst Alt