Uygulama Google Play Store

Sponsorlu Bağlantılar

agoguzhan

agoguzhan

Üye
    Konu Sahibi
Google Play Store
Titanium Backup ile gereksiz programları kaldırırken google play sotere ıle ılgılı dosyaları kaldırmıs olmalıyımkı google play storeye gırdıgımde baglantı yok dıyo gırmıyo baska bı yerden google play storenın apk dosyasını indirdim kurdum ama yine aynı baglantı yok yazısı gelıyo yardımcı olursanız sevinirim.

canersonmez94

canersonmez94

Üye
adresindeki format işlemini uygula ve birdaha titanium backup kullanma titanium sen istemesende sistem dosyalarına zarar verebiliyor. Başka back up uygulamaları kullanabilirsin. Hafıza arttırmak için bişeyler silip durma sistem zarar görür.

• Beğen
Tepkiler: agoguzhan
The Shadow

The Shadow

Üye
adresindeki format işlemini uygula ve birdaha titanium backup kullanma titanium sen istemesende sistem dosyalarına zarar verebiliyor. Başka back up uygulamaları kullanabilirsin. Hafıza arttırmak için bişeyler silip durma sistem zarar görür.
Adamı korkutup yanlış bilgi verme. 1 yıl once telefonu aldım ve o gün rootladım. Titanium backup u da kurdum. Şimdiye kadar benim isteklerim dışında hiç bir dosya silinmedi. Kullanım hatasıysa onu uygulamaya mal edemezsin.

agoguzhan

agoguzhan

Üye
    Konu Sahibi
yardımın için tşk ederim ama arkadasında dedıgı gıbı tıtanıum backup çok guzel bı uygulama ben sildim yanlıslıkla ondan dolayı gıttı yanı yardımlarınız için tşk ederim

The Shadow

The Shadow

Üye
yardımın için tşk ederim ama arkadasında dedıgı gıbı tıtanıum backup çok guzel bı uygulama ben sildim yanlıslıkla ondan dolayı gıttı yanı yardımlarınız için tşk ederim

:rica:

canersonmez94

canersonmez94

Üye
:rica: Bende kimseyi yanlış bilgilendirmek istemem ama titanium zarar verir değil verebiliyor dedim. Kullanıcı hatası da olabilir tabii. O zaman şöyle diyelim titanium kullanmak için android işletim sistemini %70 öğrenin. Hatalarınızdan da ders çıkarmaya çalışın.

The Shadow

The Shadow

Üye
:rica: Bende kimseyi yanlış bilgilendirmek istemem ama titanium zarar verir değil verebiliyor dedim. Kullanıcı hatası da olabilir tabii. O zaman şöyle diyelim titanium kullanmak için android işletim sistemini %70 öğrenin. Hatalarınızdan da ders çıkarmaya çalışın.
:oke:

Takipçi Satın Al

Üst Alt