xperia ion hakkında bir kaç soru

Sponsorlu Bağlantılar

kankka

Üye
    Konu Sahibi
xperia ion hakkında bir kaç soru
merhaba arkadaşlar yaklaşık 1 ay falan oldu alalı bir kaç sorunum var şimdi dün uğraşırken tırnakla ekranın sağ üst köşesinden fabrika çıkışlı jelatini hafif kaldırdım ama sonra eski çok çirkin bi görüntü,oldu bende kaldırdım tamamen ama çok pişman oldum çok fazla kir falan tutuyor hemen eski jelatini taktım ama her yer baloncuk bunu yazarken ekranı zor görüyorum şu an çankırı da ikamet ediyorum burda ekran filmi bulamadım internettende alamıyorum yaşım 17 kredi kartı yok sizce ne yapmalayım mesela istanbulda falan bildiğiniz bi telefoncu varsa numarasını verirmisiniz kargo ile yollasın birde acaba bu cihaz daha güncelleme alır mı jelybean bile yeni sayılır ama...

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Güncelleme desteği fazla olmayan bir cihaz .
Ekran koruyucuyu çankırı da herhangi bir telefondan alabilirsiniz . Mutlaka vardır .

Bu arada memleketime selamlar .:)

Invoke

Invoke

Üye
Acaba fabrika cıkıslı jelatin dediğiniz, üzerindeki dandik basit jelatinde mi bahsediyorsunuz? Yoksa alttakinden mi onu kaldırmanız biraz zordur zaten de.

Video biraz uzun ve gereksiz 05:48'e sararak anlayabilirsiniz, neden bahsettiğimi.(eğer anlamadıysanız, çünkü dikkatli baktığınızda farkedilen bir koruyucu) Ve eğer bu değil de o aldığınız da üzerinde olan dandik jelatinden bahsediyorsanız 1ay iyi dayanmışsınız onunla, atın gitsin bir işe yaramıyor zaten.

Videodaki telefon Xperia T ama o koruyucu her xperiada var.

- - - Eklendi - - -

Daha fazla güncelleme alacağını sanmıyorum, 5.0filan kaldırabilecek bir cihaz ama sony verir mi, net bir şey yok ama geçmişe bakarak vermez diyebiliriz. Jelly bean üzerinde bir iki ufak düzenleme şeklinde ufak tefek güncellemeler gelebilir. (bence)
Almadan sorsaydınız yerine SPyi tavsiye edebilirdim :/ ama kötü de bir telefon değil, işinizi görecektir ve üstte de dendiği gibi her yerde ekran koruyucu bulabilirsiniz. Ama eğer zorlayıp da videodaki gibi alttaki koruyucuyu çıkardıysanız onu zor bulursunuz.

• Beğen
Tepkiler: Jan

kankka

Üye
    Konu Sahibi
evet o alttaki kalın jelatini çıkardım ben şimdi bi ekran koruyucu taktım ama çözünürlüğü düşürdü o da

Invoke

Invoke

Üye
evet o alttaki kalın jelatini çıkardım ben şimdi bi ekran koruyucu taktım ama çözünürlüğü düşürdü o da

Yapma ya onu keşke çıkarmasaydın, neyse yapacak bir şey yok. Mat koruyucu taktıysan ondan kötü görünüyordur, parlak, şeffaf tak.

Takipçi Satın Al

Üst Alt