Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
aynen öyle askerdeyim nasıl bi askerlikse artık şuan danışmadayım mesela akşam 7 veya 8den sonra bi ton evrak yazıp tarattırcam ama ben ne yapıyorum maxicepte takılıyorum
aynen öyle askerdeyim nasıl bi askerlikse artık şuan danışmadayım mesela akşam 7 veya 8den sonra bi ton evrak yazıp tarattırcam ama ben ne yapıyorum maxicepte takılıyorum
Benimde Tecilli Askerlik Yani Okul Tecillemiş Bakalım Üniversite Bitsinde Bende Hemen Yapmayı Düşünüyorum Vatan Borcu Sonuçta Sen Ne Güzel Ödemeye Başlamışsın
Benimde Tecilli Askerlik Yani Okul Tecillemiş Bakalım Üniversite Bitsinde Bende Hemen Yapmayı Düşünüyorum Vatan Borcu Sonuçta Sen Ne Güzel Ödemeye Başlamışsın
Nasılsın kaptan he burada bilgisayr geçmişini silmeyi unutma ordan nerelerde takıldıgın anlaşıla bilir
ben sana demiştim adanaya gelirsin bende seni nisafir ederim diye
Nasılsın kaptan he burada bilgisayr geçmişini silmeyi unutma ordan nerelerde takıldıgın anlaşıla bilir
ben sana demiştim adanaya gelirsin bende seni nisafir ederim diye
Eyvallah Allah razı olsun Bilgisayar varda internet yok telefondan giriyorum her zaman ki gibi geçen hafta çarşıya çıktığımda getirttim telefonumu içeri aldım kullanıyorum işte