Bahriyeli ___kaptan___ 'dan herkese Selam

Sponsorlu Bağlantılar

___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
Sen Askerdeydin Değil Mi Yanlış Hatırlamıyosam ?

aynen öyle askerdeyim :D nasıl bi askerlikse artık :d: :ehe :sirit: şuan danışmadayım mesela akşam 7 veya 8den sonra bi ton evrak yazıp tarattırcam ama ben ne yapıyorum maxicepte takılıyorum :sirit: :d:

• Beğen
Tepkiler: .caner.
Adilx05

Adilx05

Üye
aynen öyle askerdeyim :D nasıl bi askerlikse artık :d: :ehe :sirit: şuan danışmadayım mesela akşam 7 veya 8den sonra bi ton evrak yazıp tarattırcam ama ben ne yapıyorum maxicepte takılıyorum :sirit: :d:
Benimde Tecilli Askerlik Yani Okul Tecillemiş :) Bakalım Üniversite Bitsinde Bende Hemen Yapmayı Düşünüyorum Vatan Borcu Sonuçta Sen Ne Güzel Ödemeye Başlamışsın :)

___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
Benimde Tecilli Askerlik Yani Okul Tecillemiş :) Bakalım Üniversite Bitsinde Bende Hemen Yapmayı Düşünüyorum Vatan Borcu Sonuçta Sen Ne Güzel Ödemeye Başlamışsın :)

aynen öyle hayırlısıyla bitirip döncez memleketimize :tebessüm:

Adilx05

Adilx05

Üye
İnşallah Kazasız Belasız Bitirirsen Senden İyisi Yok :)

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
Hoşgeldin

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
HoşGeldin kardeşim.

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
Nasılsın kaptan :) he burada bilgisayr geçmişini silmeyi unutma ordan nerelerde takıldıgın anlaşıla bilir
ben sana demiştim adanaya gelirsin bende seni nisafir ederim diye :)

___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
Nasılsın kaptan :) he burada bilgisayr geçmişini silmeyi unutma ordan nerelerde takıldıgın anlaşıla bilir
ben sana demiştim adanaya gelirsin bende seni nisafir ederim diye :)

Eyvallah Allah razı olsun :tebessüm: Bilgisayar varda internet yok telefondan giriyorum her zaman ki gibi :kıskıs: geçen hafta çarşıya çıktığımda getirttim telefonumu :d: içeri aldım kullanıyorum işte :tebessüm:

- - - Eklendi - - -

iyiyim çok şükür :) Askerlik işte şafak attırıyoz ama on numara atıyor vallahi :d: :ehe

• Beğen
Tepkiler: Haluk.

Üst Alt