lg l7 II mi yoksa l9 mu

Sponsorlu Bağlantılar

m_kan

m_kan

Üye
    Konu Sahibi
lg l7 II mi yoksa l9 mu
Hangisi daha iyi ben bu iki telefon arasında kaldım da bide bunların internet performansı nasıldır acaba

skylinegti

skylinegti

Üye
tabiki lg optimus l9, telefonların karşılaştırmasına buradan bakabilirsin

brkyerydn

Üye
performans bakımından L9 daha iyidir ekran büyüklügü vesairede daha büyüktür .. jb 4.1.2 kullanır ikiside fakat l7 uygulamarı hafıza kartına taşımayı desteklemiyor jb kullanmasına rağmen .. ve l7 de bek oyun oynanacağını sanmıyorum kullanıcısı olarak .. L9 tavsiyemdir.

m_kan

m_kan

Üye
    Konu Sahibi
l9 da bildirim ışığı var mı

Invoke

Invoke

Üye
Üstteki linkteki bilgi yanlış değilse, (ki sanmıyorum,doğrudur.) l7 II de adreno 203 gpu olacakmış, öyleyse pek alınmaması gereken bir telefon.

m_kan

m_kan

Üye
    Konu Sahibi
bu l9 corning gorilla glass mı acaba

skylinegti

skylinegti

Üye
l9'da bildirim ışığı yok ayrıca gorilla glass da yok ama ekranı kolay kolay çizilmiyor tabiki ekran jelatini takmak gerekir...

Invoke

Invoke

Üye
Konuyla alakasız ama m_kan sanırım uzun süredir telefon arayışı içerisindesin, eskiden de konuların vardı diye hatırlıyorum :D Bunlar da biraz eski modeller, bence. Ben olsam tercih etmem.

m_kan

m_kan

Üye
    Konu Sahibi
Konuyla alakasız ama m_kan sanırım uzun süredir telefon arayışı içerisindesin, eskiden de konuların vardı diye hatırlıyorum :D Bunlar da biraz eski modeller, bence. Ben olsam tercih etmem.
evt eskiden beridir:aman2: bi ara abim içindi o lg optimus g aldı.bende şimdi düşük performanslı bir telefon alıp 2 sene kullandıktan sonra yüksek performanslı bi bir telefon almak istiyorum

Invoke

Invoke

Üye
Bütçen ne kadar ?

m_kan

m_kan

Üye
    Konu Sahibi
800 civarı

alperenusta97

Üye

Kardes bak simdi ne alakasi var diyebilirsin belki ama indirmleri sıkı takip edersen lg p880i 850 civarinda yakalayabilirsin ki l9a oranla performansi daha iyidir 2sini de kullandim.l7 2yi bilmedigim icin yorum yapmam yanlis olur.

m_kan

m_kan

Üye
    Konu Sahibi
o 4x hdye çok toz kaçıyo diyorlar

ucnumara

ucnumara

Üye
4X HD teoride iyi pratikte ortalama bir telefonmuş.

s.ileli

s.ileli

Üye
L9 paran varsa optimus g

alperenusta97

Üye

mehmetdemir1

Üye
kankaa kesinlikle l9 hiç şaşma derim. bence lg nin esaslı bir kaç ürününden biri

Üst Alt