Nokia 700 Dead Flash ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ersncak42

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 700 Dead Flash ?
Ya arkadaşlar bugün bi cfw yükleyeyim dedim yüklerken hata verdi program kapandı telefon bidaha acılmayaya basladı nokia yazısı gelip gidiyor ama açılmıyo navifirmde kapalı galiba bulamadım orjinal dosyaları nolur bana bulun şu orjinal dosyaları dead flash atmam gerek nerdeyse ağlıycam elim ayağım titiryor arkadaşlar bi yardım edin nokia 700 beyaz gümüş

MaxipmaN

Üye
dostum sakin ol dead ile düzelir sitede orjinal fw bölümüne gir mobilim link veremiyorum

ersncak42

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş buldum siteden nokia 700 white silver indiriyorum şu anda 7 tane dosya var 3 tanesi 190mb 133mb 80mb diğerleri küçük bu doğru dosyalar mıdır?

- - - Eklendi - - -

Evet onu indiriyorum abi

- - - Eklendi - - -

asigsasi abi işin yoksa dosyalar inince sana teamviewer versem benim pcye girip halledebilir misin gene sakatlık çıkmasından korkuyorum abi ?

• Beğen
Tepkiler: asigsasi

ersncak42

Üye
    Konu Sahibi
tamam ilgin için sağol çok teşekkür ederim inşallah olur ya çok korkuyorum

• Beğen
Tepkiler: asigsasi

ersncak42

Üye
    Konu Sahibi
Abi Allah razı olsun sizden çok teşekkür ediyorum telefonum eski haline döndü bidaha cfwymiş hackmış töbe valla töbe

asigsasi

asigsasi

Üye
geçmiş olsun :)

MaxipmaN

Üye
hack yaparsın duramazsın bence :D

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Abi Allah razı olsun sizden çok teşekkür ediyorum telefonum eski haline döndü bidaha cfwymiş hackmış töbe valla töbe
Korkmana falan gerek yok,istesende S^3 işletim sistemine sahip cihazı yazılım olarak kullanılamayacak hale getiremezsin.mutlaka tekrar yazılımla açabiliyorsun.geçmiş olsun

ersncak42

Üye
    Konu Sahibi
biraz acemiyimde 5 ay oldu alalı daha hevesimi alamadım telefon açılmayınca korktum tabi:) tekrar teşekkürler herkese

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Sorun çözüldüğüne göre :locked2:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt