Gigabyte GSmart GS202

Sponsorlu Bağlantılar

lakers69

Üye
    Konu Sahibi
Gigabyte GSmart GS202
marka güvenilirmi hakkında bilgisi olan kullanan varmı bu telefonu ve özellikleri neler

- - - Eklendi - - -

yorumlarınızi acil bekliyorum....

fk555897

fk555897

Üye
Özellikleri burada yazıyor.

Gigabyte bilgisayar parçaları üreten bir firma diye biliyordum. Demek ki Telefon'da üretiyormuş. Gigabyte kaliteli bilgisayar parçaları üretiyor ama telefonları nasıldır bilemem.

Telefonun özelliklerine baktığımda düşük bir telefon dedim.

- 1 GHz işlemci
- 5 MP kamera
- Android 4.0
- 512 MB RAM
- 0.3 MP ön kamera
- Çift SİM kart

bu özellikler günümüz teknolojisi düşünüldüğünde biraz düşük kalıyor.

Komünist1917

Üye
Merhaba, ben aldım harika! çok memnunum çok kaliteli cihaz. Herkese tavsiye ederim...

MrExpert

MrExpert

Üye
Önermem.

gfbilker58

Üye
10 numara telefon markalı telefonlara o kadar para vericeğine bunu 500 e al aynı işi görüyo.Sağlam marka hem gigabyte.

Kefelon

Üye
500 tl ona verne kadar GM Discovery almak daha mantikli olmaz mi ?

The Thoth

The Thoth

Üye
Bende bu konuyu açacaktım açılmışı varken gerek yok dedim. Artık bende android'e geçmek istiyorum. Aklımda S3 mini falan filan vardı ama bütçem yeterli olmadı. Bugün siteleri dolaşırken bunu gördüm. Kliksa'da indirim falan varmış.

Neyse marka takıntım yok iş yapsın yeter. Fazla oyun oynamam sadece canım sıkılınca zaman geçirmek için falan. Önemli olan internet benim için. Kamerası da o kadar önemli değil. Fotoğraf makinem var zaten. Genel olarak uygulama ve internet kullanırım yani. Ekranının büyük olması da almayı düşünmemde bi sebep. Almayı düşünüyorum. Bugün yarın gidip mağazadan alacağım arada bi 30 lira falan oynuyor ama işi riske atmaya gerek yok.
Sizinde yorumlarınızı bekliyorum bu konuda özellikle kullanan arkadaşlar.

kenan_c

Üye
bende aldım ama kılıf bulamıyorum bulan arkadalar varmı

nokia_belle

nokia_belle

Üye
kılıf alıpta başka markaların kesenleri duydum ama bende bu gün aldım telefonu korumasız kullanıyorum

Takipçi Satın Al

Üst Alt