Telefon alacağım Max 1900tl

Sponsorlu Bağlantılar

frkanyldz

frkanyldz

Üye
kardeş bekle lg g2 gelecek eylül yada ekime onu al çok memnun kalırsın

Ali58_58

Ali58_58

Üye
bence s5 bekle :D aslında benim şu anki gözde telefonum samsung lte a snadprogon işlemci 2.3 ghz hızında 4 çekirdekli ve gpuyu ikeye katlıyomuş ve gelcek note 3 te 3 gb ram olacağı söyleniyor yani s4ltea ile bizim ülkedeki s4 arasındaki fark yıktı beni soğudum samsungtan harbiden birde s4 alırsan sigortalat bende wonder var bataryayı değişsinler diye götürdüm servise garantili telim 2 kişi adamlar nerdeyse ağlıcak ekran kırılmış cebinde garantiye kapsamına almıyorlar (biliyorsunuz ama o adam bilmiyor işte) diğeri yine öyleydi 3 ayda 1800 tl neyse işte alırsan kesin bence en az 1 sene sigortalat bi sene bişey olmazsa sonradan olmuyor zaten

• Beğen
Tepkiler: muslumcu46
Kerim.

Kerim.

Üye
iphone5s i bekle.veya optimus g2yi.

• Beğen
Tepkiler: muslumcu46

aydknakn

Üye
kafa karıştırmayın ikiside çok güçlü cihazlar ama guncelleme konusunda samsung onde tasarim ise htc onde

- - - Eklendi - - -

lte surumunu

ANIL

ANIL

Admin
Beklemek istemiyorsan S4 ve One iki telefonuda öneririm, memnun kalırsın. Beklerim dersen yeni iPhone modeli, Note 3 ve Snapdragon 800 işlemcili diğer cihazlar gelicek. Güncelleme desteği konusunda bu cihazlarda sıkıntı yaşamazsın.

Ragnar Lothbrok

Ragnar Lothbrok

Üye
Bence sony xperia z tasarimi bana gore mukemmel. Oyun konusunda da iyi youtube dan gordugum kadariyla. Benim zaten gorunus acisindan begendigim iki telefon var 1 iphone 2 xperia z. Param olsa kesin bunlardan birini alirdim. Ama LG nin optimus serisinden 4XHD ve G modelleri ve sony xperia ION guzel geldi. Bu 3u arasindan secim yapacagim bende.
Hayırlısı olsun. Sanada banada :D

kerem28yuksel

Üye
Note 2 ye bak 1400 tl ye dusmus guzel telefon

theeternal

theeternal

Üye
bunların arasında s4 ama iphone5 yada 5s

blacktalon

blacktalon

Üye
Htc one'a rom kurmak gerekmez bence cunku orj. Hali gayet iyi

Kefelon

Üye
Note 3 derdimde bende utanirim toplum icinde cikarmaya heleki adam televizyonunu yaninda getirmis olayini yasiyinca fazla buyuk ekranlilardan uzak durmaya basladim :D

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Galaxy S4 :10numara:

sinanadsoy

Üye
gördümde 6" ekrandan bahsediliyor :oha: ben onu toplum içerisinde çıkarmaya utanırım :D biraz daha küçük olmalı ?

Duyduğum kadarıyla 2.3 ghz 6 çekirdek işlemci 2gb veya 3 gb ram ekranda 5.5 te kalcakmış

4un6si

4un6si

Üye
HTC One bence şu anda piyasadaki en iyi telefon bi bak istersen

Son düzenleme:
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Seçenekler arasında en iyi cihaz(bana göre)htc one,çok şık bence.

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
HTC one mükemmel bir telefon tavsiye ederim. hızlı ve şekli süper. donanım kalitesi de iyi.

furkey

Üye
Guncellemede samsung daha iyi yanlis bilgi vermeyin

s4 lerden başka 4.2.2 almış bir samsung telefonu söyle bana. HTC nin one x i aldı ama. Şimdi sen söyle samsung güncellemede nasıl daha iyi?neye dayanarak söylüyorsun?

Bu arada arkadaşım iphone 5s filan bekleme. Çünkü 1900 lirayı en az 500 lira aşar. Hatta ilk geldiğinde 1000 lira filan bile aşabilir o parayı. Bu telefon işlerinde bekledikçe beklemek zorunda kalırsın çünkü 3-4 ayda bir başka bir marka amiral gemisi çıkarıyor.

Bi arkadaş şarj sıkıntısı olmadan sorunsuzca oynamak için s4 al demiş. Şarj sıkıntısı olmadan hiçbir telefonda oyun oynanmaz. 300 mah farka rağmen s4 ve one ın bekleme sürelerinin arası çok da açık değil.

Ben bir samsung düşmanı olarak htc one ı tavsiye ediyorum tekrar. Ama s4 de alsan one da alsan seni kesinlikle üzmez. İkisinin de birbirinden üstün bi durumu yok. Senin asıl karar vermen gereken daha iyisi değil hangisi ihtiyaçlarını daha iyi karşılar...

4un6si

4un6si

Üye
s4 open gl 3.0 ı desteklemeyecek bunu unutmamak lazım

muratangin

Üye
    Konu Sahibi
ben araştırdım note3 eylulun 6sında sanırım cıkıyormus.onu bekleyeceğim.fiyatı sizce ne kadar olur ?

Üst Alt