Rom [jb] [4.2.2] aokp s3 mini / stabil / kolay kullanim ( working )

Sponsorlu Bağlantılar

arax

Üye
    Konu Sahibi
Rom [jb] [4.2.2] aokp s3 mini / stabil / kolay kullanim ( working )
AOKP ROM

Android Open Kang Projectin kısaltmasıdır. roman birg adlı eleman tarafından oluşturulmuş aosp bazlı fazlasıyla özelleştirebilir bir android dağıtımıdır.Aklınıza gelecek her özelleştirmeye açık bir rom grubudur.Piyasada ki romların hemen hemen yarısı Aokp tabanını kullanırlar ve bunun çalışma sistemini alırlar.

Çalışanlar:

• RIL (call/messages/3G)
  • 2D/3D HW Acceleration
  • GPS and A-GPS
  • compass
  • audio (both speakers/headphones/microphone)
  • sensors
  • Wi-fi
  • bluetooth
  • all native tethers (Wifi/BT/USB)
  • native Wifi tether
  • camera (normal/panorama/camcorder)
  • Google Play
  • CM10.1 functionallity
  • CPU sleep mode
  • App2sd support
  • SIM Toolkit
  • MTP
  • ADB
  • no flicker
  • hardware video acceleration (720p)
  • YouTube HQ
  • Wifi direct

Çalışmayanlar:

• Yok

YÜKLEME İŞLEMİ İÇİN CWM GEREKİR.

Yükleme Adımları :

1-AOKP ROM ve GAPPS zip dosyalarını bilgisayarınızdan telefonunuza aktarın.
2-Telefonunuzu Recovery Mod'a Alın ( Ses Açma + Home + Power Tuşu )
3-İnstall Zip From Sdcard veya İnstall From Extsdcard ( Dosyalarınız Nerede Bulunuyorsa)
4-Önce AOKP Rom'u Yükleyin Daha Sonra Gapps'i Yükleyin.
5-Yükleme İşlemleri Tamamlandıktan Sonra Sırasıyla Wipe/Data Factory Reset , Wipe Cache Partition İşlemlerini Uygulayın.

ÖNEMLİ UYARI : ROM YÜKLEME İŞLEMLERİNİ GERÇEKLEŞTİRMEDEN ÖNCE KESİNLİKLE YEDEK ALMANIZ ÖNERİLİR.ROM YÜKLEME İŞLEMİ SIRASINDA OLUŞABİLECEK HATALARDAN TAMAMİYLE ŞAHSINIZ SORUMLUDUR.

• Beğen
Tepkiler: hasanyangel

hasanyangel

hasanyangel

Üye
teşekkürler deneyeceğim :)

lale63

lale63

Üye
Screen shots yokmu

- - - Eklendi - - -

Indiriyorum ekran goruntulerini atarm

koko62002

Üye
şarj kullanımı whatsapp ile nasıl olur acaba ?

hasanyangel

hasanyangel

Üye
whatsapp viber çalışmıyor. sim karttaki rehberi okumuyor. bildirim ekranı berbat olmuş . hızlı ama çok sorunlu beğenmedim ben hiç

arax

Üye
    Konu Sahibi
Romu şahsen kurup test ettim ve whatsapp viber ve diğer günlük kullanım programlarında bir sorun yok ayrıca bildirim ekranı cm 10.1 ile aynı sistem olarak aynı sadece kernel sistemi farklıdır.cm yi onceden kullandiysaniz bu romda sıkıntı yasamazsiniz.

- - - Eklendi - - -

whatsapp viber çalışmıyor. sim karttaki rehberi okumuyor. bildirim ekranı berbat olmuş . hızlı ama çok sorunlu beğenmedim ben hiç

Sim rehberini gormesi için,rehbere girip iceri aktar kismindan rehberinizde ki kisileri gorebilirsiniz.

lale63

lale63

Üye
telefonun ilk menüsü böyle kendim çektim

arayüz cm 10.1 ile aynı ve dosya yöneticisi yok.gerçekten ilginç

buda widget ekranı

google play sorunsuz çalışıyor

bunlarda ayarların içindeki seçenekler

Android sürümü

buda bildirim paneli

arkadaşlar genel olarak romu incelemek gerekirse performansına diyecek bişey yok.seri rom ama aralarda fazla kasmalar var.dosya yöneticisi yok.oyunlarda titreme gördüm rahatsız edici derecede.bunu kullanacagınıza cm 10.1 kullanın.ayrıca en fazla %65 türkçe.kesinlikle kötülemek için yazmıyorum.gördügünüz gibi daha bildirim paneli bile tam türkçe degil.wifi ve bluetooth hızları cmden bile düşük.güncelleme alması lazm hemde büyük güncelleme.son olarak özet geçmek gerekirse arayüz cm10.1.ayarlar menüsü biraz genişletilmiş ama türkçe degil çogu yer.onun türkçe olması lazm.ve titreme var.yinede kullanıp kullanmamak size kalmış.sadece 30 dk kullandım ve yedekledigim dmoda geri döndüm.bu arada konuyu açan arkadaş ekran görüntülerini konuya eklerse daha yararlı olabilir.bi teşekkür yeter

• Beğen
Tepkiler: dodge6161

arax

Üye
    Konu Sahibi
telefonun ilk menüsü böyle kendim çektim

arayüz cm 10.1 ile aynı ve dosya yöneticisi yok.gerçekten ilginç

buda widget ekranı

google play sorunsuz çalışıyor

bunlarda ayarların içindeki seçenekler

Android sürümü

buda bildirim paneli

arkadaşlar genel olarak romu incelemek gerekirse performansına diyecek bişey yok.seri rom ama aralarda fazla kasmalar var.dosya yöneticisi yok.oyunlarda titreme gördüm rahatsız edici derecede.bunu kullanacagınıza cm 10.1 kullanın.ayrıca en fazla %65 türkçe.kesinlikle kötülemek için yazmıyorum.gördügünüz gibi daha bildirim paneli bile tam türkçe degil.wifi ve bluetooth hızları cmden bile düşük.güncelleme alması lazm hemde büyük güncelleme.son olarak özet geçmek gerekirse arayüz cm10.1.ayarlar menüsü biraz genişletilmiş ama türkçe degil çogu yer.onun türkçe olması lazm.ve titreme var.yinede kullanıp kullanmamak size kalmış.sadece 30 dk kullandım ve yedekledigim dmoda geri döndüm.bu arada konuyu açan arkadaş ekran görüntülerini konuya eklerse daha yararlı olabilir.bi teşekkür yeter

Ekran görüntüleri ve yorumun için gerçekten teşekkür ederim.
Konu ile ilgili olan gerekli güncellemeyi gerçekleştireceğim.

lale63

lale63

Üye
Ekran görüntüleri ve yorumun için gerçekten teşekkür ederim.
Konu ile ilgili olan gerekli güncellemeyi gerçekleştireceğim.

Bisey degil kardesim forumdaki uyelerin kafasnda soru isareti kalmasin diye yaptm

sprn

Üye
linke bastığımda 404 not found diyo hata veriyo

Üst Alt