Gdr3'te sürpriz var

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
Gdr3'te sürpriz var
Beklenen teniliklerden birisi de GDR3'le birlikte mi geliyor? Eger bu resimdekiler dogruysa "bildirim merkezimize GDR3 güncellemesiyle kavuşuyoruz.

• Beğen
Tepkiler: ÖEY

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
:eller: x 5 katrilyon.

:kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: pirenuri, teAtalay, Murat Alper ve 2 diğerleri

muratangin

Üye
bu konsept bana eskisinden daha olanaklı geldi ama artık dayanamıyorum yakında telefonu satacağım :(

Serhanas35

Üye
gdr3 520 ye gelir heralde demi ?

- - - Eklendi - - -

ha bide gdr3 ne zaman çıkıyor

respection123

Üye
Hah bu seferde bizimkiler gdr3e hucümlücak :D

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
bu bir konsept degil arkadaşlar. Nokia Hindistan tarafından test edilen gdr3'lü bir nokia cihazdan sızdırıldıgı iddia edilen ekran görüntüleri.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
gdr3 520 ye gelir heralde demi ?

- - - Eklendi - - -

ha bide gdr3 ne zaman çıkıyor

Evet GDR3, Lumia 520 de dahil olmak üzere tüm WP8'li Lumialara gelecek.

Ne zaman çıkacağı konusunda net bir bilgi yok ancak tahminler, resmi dağıtımının Kasım ayı sonlarına doğru olması yönünde.

Ondan sonra gelecek WP8.1 güncellemesi ise en geç Mart 2014'te...

Lobin12

Lobin12

Üye
gelsin :D

kursat99

kursat99

Üye
Abi kilit ekranında 17 Kasım Cumartesi diyor ya, 2012 de Kasımın 17 si Cumartesi ye denk geliyor. 2013 te ise 17 Kasım Pazara denk geliyor. Demek ki resim 'telefon tarihi' ne göre 2012 de çekilmiş. Ha gerçekten telefon tarihi mi yoksa yanlış bir tarih mi bilemem.

• Beğen
Tepkiler: PureFood, man20 ve OttomaN TigeR
papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
Abi kilit ekranında 17 Kasım Cumartesi diyor ya, 2012 de Kasımın 17 si Cumartesi ye denk geliyor. 2013 te ise 17 Kasım Pazara denk geliyor. Demek ki resim 'telefon tarihi' ne göre 2012 de çekilmiş. Ha gerçekten telefon tarihi mi yoksa yanlış bir tarih mi bilemem.

o cihazda tarihin dogru olarak ayarli olacagina hic ihtimal vermem. cunku resmi sizdirani o tarih ve saatten direk ayiklarlar:ehe

• Beğen
Tepkiler: ÖEY
SonyXperia

SonyXperia

Üye
Aman tanrım bayılazaaam :aha: Haber için :tşk:

• Beğen
Tepkiler: skynet ve Lobin12
dakamon

dakamon

Üye
Ben çok dandik buldum bildirim merkezini valla çok kötü umarım resimdeki gibi değilde daha böyle bildirim merkezi gibi olur :)
Ama tabi bunun gdr3 te gelmesi çok güzel bir şey kullanıcıları bi nebze olsun ferahlatacaktır. O değilde 8.1 ile ne getirecekler ki gdr3 te getiriyorlar çoğu şeyi

csH

csH

Üye
Cok iyi bee :D ama bu gdr3 u geciktirir bence

dakamon

dakamon

Üye
Bence baktılar gdr3 ün içi çok boş sırf doldurmak için 8.1 dekileri buna kaydırıyorlar :) 1080 p ile 4 çekirdekli sonuçta bizler için bi fayda sağlamıyor :)

muratangin

Üye
benim anlamadığım tek nokta şu;
arkadaş ne güzel ajanlık yapıyorsunuz sızdırıyorsunuz görüntüleri çek 2-3sn'lik bi video ne sızıntı kalsın ne yalan %100 kanıt işte.Hayır yani zor birşeyde değil.O yüzden bana birazcık sahte geldi

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Bildirim merkezi hoşuma gitmedi.Ne bileyim renkli yap cafcaflı yap mesela facebook mavi renkte olsun skype açık mavi olsun hepsi aynı renk "all" kısmında illa bu hangisinin ki diye bakmayalım.Direk baktığımızda aa facebooktan diyelim ki yan taraftaki facebook skype pek gerek kalmasın :hmmm

• Beğen
Tepkiler: skynet
dakamon

dakamon

Üye
Bildirim merkezi hoşuma gitmedi.Ne bileyim renkli yap cafcaflı yap mesela facebook mavi renkte olsun skype açık mavi olsun hepsi aynı renk "all" kısmında illa bu hangisinin ki diye bakmayalım.Direk baktığımızda aa facebooktan diyelim ki yan taraftaki facebook skype pek gerek kalmasın :hmmm

Aynen ya sanki yapmak için yaptık der gibi. Komik olan da şu ki sorunlu olan bildirimlere bide merkez yapmışlar :D :D :D :D :D iyice sorunlu olalım :D

serinaga

serinaga

Üye

Tespit çok iyi ...

blackcemre

Üye
haber için teşekkürler.

Takipçi Satın Al

Üst Alt