Telefon alacağım Max 1900tl

Sponsorlu Bağlantılar

muratangin

Üye
    Konu Sahibi
Telefon alacağım Max 1900tl
Merhab a arkadaşlar bir telefon almayı düşünüyorum.S4 - Sony Xperia Z - HTC One arasında kaldım.S4'ün arayüzünü cok seviyorum.Speria'nın yan tuslar beni büyülüyor, HTCninde o kırmızı dizaynı mükemmel sizce hangisini almalıyım ? veya başka bir alternatifiniz varmı ? en az 2 yıl yetmeli bana cihaz, bol oyun oynarım program yazarım yani yeni sürümlere update edebilmem lazım +müzikten anlamam yani htcnin beats ile nokia e72nin sesinin farkını pek anlayamam(sanırım) :D Yorumları bekliyorum.En geç 3-haftaya alacağım.

By_Casparov

By_Casparov

Üye
S4 ün arayüzü mü varmış? :D
neyse seçeneklerine ve istediğin şeye bakacak olursak s4 derim

muratangin

Üye
    Konu Sahibi
S4 ün arayüzü mü varmış? :D
neyse seçeneklerine ve istediğin şeye bakacak olursak s4 derim
[/QUOTE

mesele bildirim yeri diger telefonlara göre farklı özellikle htcye göre bayaa farklı

Baranbaris

Baranbaris

Üye
Sonradan sıkılıp rom falan yuklemek istersen HTC ve SONY seni cok ugrastirir ama SAMSUNG'da kolay oldugundan S4 oneririm arkadasim ;)

sinanadsoy

Üye
1 haftaya note3 çıkacakmış bi araştır istersen

muslumcu46

muslumcu46

Üye
Htc one al bence kardeş yok ben çok kurcalarım rom v.s dersen s4 al samsunga rom atmak kolay .

muratangin

Üye
    Konu Sahibi
Htc one al bence kardeş yok ben çok kurcalarım rom v.s dersen s4 al samsunga rom atmak kolay .

rom işine pek girmek istemiyorum aslında ama benim için %100 şart olan birşey var buda istediğim bir apkyı telefona kurmak(program yazıyorum onları kurmam gerek) + htc one cok ama cok şık fakat s4de biliniyor :)) (popüler)

• Beğen
Tepkiler: muslumcu46
muslumcu46

muslumcu46

Üye
rom işine pek girmek istemiyorum aslında ama benim için %100 şart olan birşey var buda istediğim bir apkyı telefona kurmak(program yazıyorum onları kurmam gerek) + htc one cok ama cok şık fakat s4de biliniyor :)) (popüler)

hocam ikiside birbirine neredeyse denk telefonlar karar sizin ben olsam htc one alırdım güncelleme de felan htc çok iyi :)

aydknakn

Üye
S4 daha hızlıdır rom icin s4 tasarim one suya dayanıklılık xperia

muratangin

Üye
    Konu Sahibi
hocam ikiside birbirine neredeyse denk telefonlar karar sizin ben olsam htc one alırdım güncelleme de felan htc çok iyi :)

4.3 s4e gelecek diye duymuştum hatta 5.0 limede gelecekmiş.Bunlar acep htc içinde gelirmi ? + olarak custom rom olayı filan varmış.ben ios,wp,java kullandım ilk android deneyimim olacak.o custom romlar htc içinde cıkıyormu acaba birde marka olarak ne farkı var ? mesela htc wp'sinde clock widgeti vardı nokia wp'sinde pro camera vardı androiddede böyle farklar mevcutmu ?

• Beğen
muslumcu46

muslumcu46

Üye
4.3 s4e gelecek diye duymuştum hatta 5.0 limede gelecekmiş.Bunlar acep htc içinde gelirmi ? + olarak custom rom olayı filan varmış.ben ios,wp,java kullandım ilk android deneyimim olacak.o custom romlar htc içinde cıkıyormu acaba birde marka olarak ne farkı var ? mesela htc wp'sinde clock widgeti vardı nokia wp'sinde pro camera vardı androiddede böyle farklar mevcutmu ?

Kardeşcan s4 ede gelecek ben olsam htc one alırdım ancak s4 te kral bir telefon var kardeş o tür farklar vardır.
Samsung kaliteli mal yapıyor htc ise one ile piyasayı salladı süper bir telefon . ikisininde fiyatı 1800-1900-2000 lira arasında

muratangin

Üye
    Konu Sahibi
bazıları samsung oyunda iyi onedan demişte arkadaş şuan için en yüksek sistem gerektiren oyunları test ediyor 0 kasma ?

htcnin dizaynı beni büyüledi gerçekten <3 + s4 alıpta arkadaşımın tekinin gelip s3 sanacağını düşünüyorum insan hiçmi bi dğeişiklik yapmaz tasarımda
:)

• Beğen
muslumcu46

muslumcu46

Üye
bazıları samsung oyunda iyi onedan demişte arkadaş şuan için en yüksek sistem gerektiren oyunları test ediyor 0 kasma ?

htcnin dizaynı beni büyüledi gerçekten

muratangin

Üye
    Konu Sahibi
ya araştırıyorumda geçen yıl çıkan htc one xs'di sanırım ona desteği çekmişler.x'ede 4.3 gelmeyecekmiş o zaman 1yıl sonra aynıları one'ın başına gelebilir tedirgin etti bu durum beni

furkey

Üye
ya araştırıyorumda geçen yıl çıkan htc one xs'di sanırım ona desteği çekmişler.x'ede 4.3 gelmeyecekmiş o zaman 1yıl sonra aynıları one'ın başına gelebilir tedirgin etti bu durum beni

kim demiş 4.3 gelmeyecek diye... Ayriyeten güncelleneceği söylenen s3 hala 4.2 güncellemesi almamışken güncelleneceği söylenmeyen one x'in güncellemeyi alması bayağı ironik bence

Rom olayı ise HTC developer larını daha yetkin ve yaratıcı buluyorum

Ben senin yerinde olsam one alırım ancak o fiyat aralığında alacağın hiç bir telefon seni üzmez

Superfan

Superfan

Üye
S4 al ve ya Honami'yi bekle.

Invoke

Invoke

Üye
Merhab a arkadaşlar bir telefon almayı düşünüyorum.S4 - Sony Xperia Z - HTC One arasında kaldım.S4'ün arayüzünü cok seviyorum.Speria'nın yan tuslar beni büyülüyor, HTCninde o kırmızı dizaynı mükemmel sizce hangisini almalıyım ? veya başka bir alternatifiniz varmı ? en az 2 yıl yetmeli bana cihaz, bol oyun oynarım program yazarım yani yeni sürümlere update edebilmem lazım +müzikten anlamam yani htcnin beats ile nokia e72nin sesinin farkını pek anlayamam(sanırım) :D Yorumları bekliyorum.En geç 3-haftaya alacağım.

Farkı her türlü anlarsın (sesden bahsediyorum) çünkü htc one'ın sesi cidden farklı, büyük ekran 5inc ful-lhd, film izlerken oyun oynarken de ses farklı olur.

3 haftaya alacaksan htc one al bence, ya da s4 artık hangisini beğendiysen... Ben one'ı beğeniyorum.

Ama bence şöyle olacak, 3haftaya yeni telefonlar duyurulmuş olacak, 1900lira da az para değil bir kaç hafta daha beklersiniz, telefonlar dağıtılır. Alırsınız bir honami ya da g2 ya da note3 ya da togari artık hangisini beğenirseniz :D

sivasligazi

Üye
samsung telefon kullansam da Htc one bana daha iyi geliyor kamerasına pek ısınamadım ve bataryası kötü olsa da htc one tercihim. Şarja bağımlı kalmadan doya doya oyun oynamak istersen tek tercihin s4 olmalı. Ya da "-qarapapaq-
" ın dediği gibi biraz bekleyebilirsin.

Takipçi Satın Al

Üst Alt