Yeni Telefon Alacağım sizce hangisi Galaxy s4 mü iphone 5 mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
darkleader

darkleader

Üye
    Konu Sahibi
Yeni Telefon Alacağım sizce hangisi Galaxy s4 mü iphone 5 mi?
Arkadaşlar konu başlığında da belirttiğim gibi yeni bir telefon alacağım ve Galaxy s4 mü iphone 5 mi tam kara veremdim.İkisininde bir birine göre bazı konularda üstünlüğü var.Siz hangisini tavsiye edersiniz veya başka tavsiye edebileceğiniz model varsa belirtir misiniz.

Benim için en önemli özellik telefonun hızlı olması.İnterneti olsun,uygulamalara girip çıkma,uygulama çalıştırabilirliği en üst seviyede olan hangisi ise onu tercih etmeyi düşünüyorum.

Not: Başka model tavsiye edecekler ekran 5 inç'den büyük olmasın.

Teşekkürler...

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
5" altı Ekran yeterli ise S4 alabilirsin ama Note 3 de tavsiye ederim az kaldı kısa bir süre sonra tanıtımın ardından satışı yapılacak.

• Beğen
Tepkiler: darkleader
ANIL

ANIL

Admin
Android kullanmak için S4 alabilirsin tavsiye ederim ama iOS kullanmak istiyorsan yeni tanıtılacak telefonu bekle derim.

• Beğen
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bunların yanında htc one da duşunebilirsin. Eger vaktin varsa ve beklerim dersen eylul ayının sonana kadar bekle tum firmalar yeni cihazlarini dyyuracak.

• Beğen
darkleader

darkleader

Üye
    Konu Sahibi
5" altı Ekran yeterli ise S4 alabilirsin ama Note 3 de tavsiye ederim az kaldı kısa bir süre sonra tanıtımın ardından satışı yapılacak.

İ phone'a pek sıcak bakmıyorsun anladığım kadarıyla.
Note, evet çok güzel ama yaptığım iş nedeni ile ekranı büyük olduğundan kullanma şansım pek yok.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Note, evet çok güzel ama yaptığım iş nedeni ile ekranı büyük olduğundan kullanma şansım pek yok.

hayır Eylul ayında tanitilmasi muhtemel cihazlar:iphone 5S ve 5C,samsung galaxy note3,nokia lumia825&lumia1025,htc one wp edition gibi bir cok cihaz gelicek. Genel olarak agustos ve eylul aylari cep telefonu alinmayarak bekleme aylaridir.

• Beğen
Tepkiler: darkleader ve Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici

Evet ama nedenlerim var benim kullanmadığım platform değil.İos yada android yada windows bunlar kişinin ihtiyaçları doğrultusunda seçimidir.Ali Kemal arkadaşımın dediği gibi tüm arkadaşlara tavsiyemiz tanıtımlardan sonra telefon almaktır tabi yinede tercih sizin.

• Beğen
theeternal

theeternal

Üye
iphohne5 ama daha baska yorum istiyorsan 5s :)

• Beğen
Invoke

Invoke

Üye

hayır Eylul ayında tanitilmasi muhtemel cihazlar:iphone 5S ve 5C,samsung galaxy note3,nokia lumia825&lumia1025,htc one wp edition gibi bir cok cihaz gelicek. Genel olarak agustos ve eylul aylari cep telefonu alinmayarak bekleme aylaridir.

Aynen bir görmek lazım, zaten az kaldı.

• Beğen

MaxipmaN

Üye
s4 güzel cihaz

• Beğen
darkleader

darkleader

Üye
    Konu Sahibi
Ne yapsam,1 ay daha mı beklesem acaba :)

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
mantıklı hem butce sıkıntın yoksa sony honami cıkacak

• Beğen
Invoke

Invoke

Üye
Ben de honamiyi bekliyorum ama yalnız o değil ki çok seçenek olacak ilk sayfada da söylendiği gibi, note3, lumia 1020, iphone 5s...

• Beğen
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
benım encok honamı ıle 5s

- - - Eklendi - - -

ılgmı cekıyo

• Beğen
Invoke

Invoke

Üye
Togari ile Honami arasındayım ben de :D bakalım daha değişir fikirler, telefonlar tam olarak ortaya çıksın...

- - - Eklendi - - -

Togari ile Honami arasındayım ben de :D bakalım daha değişir fikirler, telefonlar tam olarak ortaya çıksın...

• Beğen
osmanmert99

osmanmert99

Üye
HTC One ye bak derim.. Windows Phone versiyonuda çıkacak o da olabilir.

• Beğen
fk555897

fk555897

Üye
Bence iPhone 5 al.

• Beğen

Kefelon

Üye
Bence 5s ve 5c tanitildiktan sonra ipjone 5 fiyatlarina ne oluyo ona bak ve oyle yap secimini

• Beğen
darkleader

darkleader

Üye
    Konu Sahibi
Bence iPhone 5 al.

Bence 5s ve 5c tanitildiktan sonra ipjone 5 fiyatlarina ne oluyo ona bak ve oyle yap secimini

Son 3 telefonum android olduğundan aslında değişiklikte aramıyor değilim.İOS' un stabilitesi haliyle meşhur,hem stabilite hem değişiklik olması açısından bu seferde iphone kullansam mı diye düşünüyorum.

Öğrendim kadarıyla yeni iphone modeli 10 eylüde tanıtılacakmış.Bende o zamana kadar beklemeyi düşünüyorum

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Git S4 Al Aksesuar Derdinden Kurtul Honamiye Nerden Çarşıdan Kılıf vs. Bulabilecen Benim Tavsiyem Galaxy S4 Şuan İdael En Mantıklı Telefon

• Beğen
Tepkiler: darkleader ve ANIL
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt