Windows Phone Bildirimler Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Arkadaşlar veri bağlantısı kapalıyken ve telefon güç tasarruf modundayken bildirim akışı duraksar.
Siz ne zaman telefona dokunup yeniden aktif kullanırsanız bildirimler yeniden gelmeye başlar.

Şu an Windows Phone'da Facebook dışında önemli bir bildirim sorunu yok.
Eğer diğer uygulamalardan bildirim alamıyorsanız bu sizin telefon ayarlarınızla ilgilidir.

afwerker

afwerker

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar veri bağlantısı kapalıyken ve telefon güç tasarruf modundayken bildirim akışı duraksar.
Siz ne zaman telefona dokunup yeniden aktif kullanırsanız bildirimler yeniden gelmeye başlar.

Şu an Windows Phone'da Facebook dışında önemli bir bildirim sorunu yok.
Eğer diğer uygulamalardan bildirim alamıyorsanız bu sizin telefon ayarlarınızla ilgilidir.
Güç Tasarrufu Kapalı Mobil veri Açık Wifi açık ama uygulamaya girmediğim sürece bildirim gelmiyor 1 saat önce bişey yoktu.Telefonla alakalı desem 2 tane lumia var 2 sindede aynı sıkıntı var

Serhanas35

Üye
Hala düzelmedi whatsappa vibere felan girmediğim sürece bildirim gelmiyor güç tasarrufunu açtım kapattım wifiyi kapatıp şebeke kullandım 3g yi 4g yaptım yine aynı yok gelmiyor
4g?

afwerker

afwerker

Üye
    Konu Sahibi

mobil olduğum için resim burada bu arada sorunu düzelttim whatsapp için ayarlarda bildirimlerde mesaj gösteri kapattım sonra mesaj attım kendime başka telde bildirim gelmedi uyg kapatıp açtım geldi o ayarı tekrar açtım ve herşey normale döndü

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Vay arkadaş 4g ye baksen internet hızın kaç peki :ehe

Üst Alt