Toshiba G500 Portege

Sponsorlu Bağlantılar

bidibidi12

bidibidi12

Üye
    Konu Sahibi
Toshiba G500 Portege
Arkadaşlar Toshiba Türkiye pazarına girdiği günden itibaren telefon modellerini beğeniyorum.Son gözdem g500 portege evet benim şuan kullandığım telefon sorunlu bir telefon(ts608) ama çeşitli dergilerde okuduğum yorumlarda toshiba'nın kendini geliştirdiği ve sorunlarının kalmadığı söyleniyor.

G500 portage modeli kağıt üstünde çok sağlam bence ama sizler ne dersiniz ?? :deal:

Genel Özellikleri

Ağırlık 110 g
Şebeke UMTS / 900 / 1800 / 1900
Ajanda ? Var
Alarm Var
Titreşim ? Var
Hesap Makinesi Var
Java Desteği Var
HandsFree (Eller Serbest) Var
Resimli Telefon Defteri ? Var
Ses Kayıt ? Var
Sesli Arama Yok
Kronometre Yok
Bas Konuş ? Yok
İşletim Sistemi Microsoft Windows Mobile 5.0
Zil Tipi Polifonik , MP3
Telefon Tipi Kayan Kapaklı
Güç Özellikleri
Bekleme Süresi ? Maks. 180 saat
Konuşma Süresi ? Maks. 4 saat
Pil Türü Li-Ion
Bağlantı Özellikleri
Bluetooth ? Var
Wi-Fi. ? 802.11 b/g
Bağlantı Özellikleri
Dahili Modem Var
GPRS ? Class 10
GPRS ? Var
GPS ? Yok
EDGE ? Var
3G ? HSDPA
Bağlantı Özellikleri
Push E-mail Var
E-mail Desteği Var
WAP ? Versiyon 2.0
Infra Red (Kızıl Ötesi) ? Yok
PC Senkronizasyonu ? Var
Kamera Özellikleri
Görüntülü Konuşma Var
Entegre Kamera Var
Kamera Çözünürlüğü 2.0 Megapixel
Video Kayıt Var
Sesli Video Kayıt Var
Video Oynatma Var
Entegre Flaş Yok
Eğlence
MP3 Çalma Var
Radyo Yok
MMS Var
Melodi Programlama Yok
Oyun Var
Hafıza Özellikleri
Telefon Hafızası 64 Mb
Arttırılabilir Hafıza ? Var
Hafıza Kartı Tipi Mini SD
Ekran Özellikleri
Ekran Tipi TFT
Ekran Çözünürlüğü 100 Hz
Ekran Renk Çözünürlüğü 64K Renk

• Beğen
Tepkiler: batmanlee7272

fir4t

fir4t

Üye
Telefonu yaklaşık 1 , 1.5 ~ haftadan beri kullanıyorum çok memnunum biraz kalın ama birazda ağır ama o kadar çok ağır değil ideal ağırlık diyebiliriz ne çok ağır ne çok hafif kamerası vs.. 2 mp samsung a kafa tutar durumda :)

windows mobile hemde .. symbiandan kat kat üstün bir sistem
kamera ayarları her seferinde yeniden yapılıyor diyorlar ama ufak regedit ayarıyla onada son nokta konuldu ..

Wi-fi : gayet başarılı entegre opera ile çok güzel çalışmakta

Kısacası harika ..

Merak ettiğiniz soruları sorabilirsiniz :)

bidibidi12

bidibidi12

Üye
    Konu Sahibi
biraz daha kullan bakalım arkadaşım benim ts608 de güzeldi sorunları sornadan başladı umarım sende böyle bişey olmaz.Herhalde benim telefonum ilk olduğundan dolayı biraz karambole geldi.Teşekkür ederim

nozden

nozden

Üye
satan var mı!!!

bidibidi12

bidibidi12

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bence D900 ona karşı olabilir ama G500 özellikleri sayesinde daha önde gibi görünüyor.D900'ü inceleme şansım oldu evet sorunsuz ve ama g500'de windows mobile işletim sistemi olduğu için çok daha önde bence ve inanın merkez binasına (Cebeci Mah.Gaziosmanpaşa taraflarında idi sanırım)gittiğinizde teknik servis desteği inanılmaz kaliteli TS608 im 3 defa arızalandı 3 kez gittiğimde sorgusuz sualsiz telefonu değiştirip sıfırını verdiler arıza ne olurs olsun orda çok öçabuk bir şekilde sorun gideriliyor.Telefonu KVK ya götürdüm 15 dün kaldı tamir edildi denildi yapılacak işlem sadece versiyon upgrade idi ama yapılmadı merkezlerine gittim 5 dakika da sorunu giderdiler.Sırf teknik servisdeki kalite için bile toshiba tercih edilebilir aslında....Ben ciddi ciddi düşünüyorum yorumlar azda olsa olumlu.

Tel .: 0090 800 211 8674 (TOSH) 0800'lü ücretsiz destek hattından telefonda yardım alabilirsiniz bu başka hiçbir markada yok bildiğim kadarı ile....

bidibidi12

bidibidi12

Üye
    Konu Sahibi
D900 ü kullandım ama sadece incelemek için azıcık,toshiba g500 ü ise henüz kullanamadım yorum yapamıyorum iki telefonunda sıfır fiyatları birbirine yakın d900 kullanan birisi biraz aydınlatırsa bizi fena olmaz :utan

RapTabya

Üye
Benim telefonu aldığım 1 ay civarı oldu ve çok memnunum sadece program bulmakta zorlanıyorum biraz daha doğrusu program değilde ***** bulmakta zorlanıyorum:D g500ü kullanan tanıdıklarım var hepside benim gibi memnun almayı düşünen varsa tavsiye ederim...

sheerhonor

Üye
Ewet Var Satıyorum Bana Fazla Geldi Kullanamıyorum Ama çok özellikli Bi Alet

--------------- Ekleme ---------------

Düşünürsen.. 05327145378 05052351511 .. Toshiba G500 Uygun Fiata Vercem

kblytrn

Üye
Telefonu yaklaşık 1 , 1.5 ~ haftadan beri kullanıyorum çok memnunum biraz kalın ama birazda ağır ama o kadar çok ağır değil ideal ağırlık diyebiliriz ne çok ağır ne çok hafif kamerası vs.. 2 mp samsung a kafa tutar durumda :)

kamera ayarları her seferinde yeniden yapılıyor diyorlar ama ufak regedit ayarıyla onada son nokta konuldu ..

Kısacası harika ..

videoyu nasıl tam ekran seyredebilirim

mahir93

Üye
arkadaşım viedoyu tam seyratmen için
videonun mp4 formatına çevirmen gerekiyor
bunusa magıc video convert programıyla yapabilirsn.

white_thecrow

Üye
bu telı almayın arkadaslar 5 para etmez kullandım gecenlerde parcaladım servıs yok bı halt yok 700 ytlye yakın para verdım aldımda donuyo sureklı sarzı tutmuyo ve yuesbı sarzı cabuk bozuluyo servıs ı az ve olanda kullanıcı hatası dedı sarz almıo tel yaptırma ıcın 200 e ıstedı bende duvarda parcaladım..... kesınlıkle uzak durun soleyeyımm..

luupuus

luupuus

Üye
g500 süper ama keşke dokunmatik ekranda olsaydı

mahmut20

Üye
toshiba G500 bunun oyunlarını nerden bulabiliriz arkadaşlar

ardatrn

Üye

Kısacası harika ..

yha ben biturlu taslaklara katdet dedigim mesajları bulamıorum nasıl bulunuyor? :agla

fir4t

fir4t

Üye
Sağ menüden Klasörler e gir orda taslaklar var tam olarak olmayabilir telim çalındıgı için sigortadan bekliyorum ama menülerden klasörler i bul ona gir orda olacaktır :]

baros2

Üye
yha bu internete nasıl bağlanıyorsunuz bi tarif edbilirmisiniz

TaxzaT

Üye
G500 süper bir telefon özelliklede Windows Mobile 6.1 Rom ile :)

karacalı

Üye
wifi kullanamadım algılıyor ama internete girmiyor

Kısacası harika ..

bende kullanıyorum wifi açık algılıyor ama internete girmiyor ayarı varsa yardımcı olurmusun

Kısacası harika ..

ya bende aldım ama internete giremiyorum wifi tanımlı görüyör ama sayfa açılmıyor ayarı falan varmım

ugur39912580

Üye
arkadaşlar bende g500 aldım ancak hafıza kartımı takıyorum ve içindeki müzik veya resimlerin telefonun neresinde olduğunu bulamıyorum.yardımcı olursanız sevinirim...

Takipçi Satın Al

Üst Alt