Windows Phone Bildirimler Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

afwerker

afwerker

Üye
    Konu Sahibi
Windows Phone Bildirimler Sorunu
Arkadaşlar şuan Hiç bir uygulamadan bildirim alamıyorum uygulamaya girdiğim zaman bildirimler geliyor uygulamaya girmediğimde ise bildirim gelmiyor ve iletilmiyor mesajlar 2 telefonumda da bu sorun var sabah böyle birşey yoktu 1 saattir böyle sizlerde de varmı bu durum

SonyXperia

SonyXperia

Üye
Benim bir teorim var. Windows Phonelarımız dinlenmedeyken hiçbir şekilde veri trafiği olmuyor yani kendini kapatıyor. Bilmem farkettiniz mi ki kesinlikle farketmişsinizdir bence bu nedenle bildirimlerimizde sıkıntı yaşanıyor. Aynı sıkıntıyı bende whatsappda yaşıyorum. ve tek sebebi bu. (tekrar yazmaya üşendim Ali Kemal abinin konusunda da buna benzer bir yorum yapmıştım üşendim kopyala + yapıştır yaptım bilginize ) :D

Burakkkk250

Burakkkk250

Üye
wp'de herhangi bir bildirim sorunu olduğu kesin. Ama neyden kaynaklandığını kimse doğru düzgün bilmiyor. Ben de bir ara bildirim almamaya başladım kendiliğinden düzeldi. Şuan 2 haftadır facebook hariç hepsinden düzenli bildirim geliyor, Allah bozmasın :ehe

flutewoddy

flutewoddy

Üye
Bende de şöyle bir şey var internet sürekli açık olunca bildirimler hiç aksamıyor.

SonyXperia

SonyXperia

Üye
ÖEY

ÖEY

Üye
Büyük bolumu MS'in sisteminden kaynaklı olarak hala düzeltilemeyen bir bildirim sorunu var. Ben WP8.1 güncellemesiyle sorunu çözeceklerini umut ediyorum.

SonyXperia

SonyXperia

Üye
Büyük bolumu MS'in sisteminden kaynaklı olarak hala düzeltilemeyen bir bildirim sorunu var. Ben WP8.1 güncellemesiyle sorunu çözeceklerini umut ediyorum.

Özgür abi ne zaman belli bir tarih var mı güncellemeyle ilgili

SonyXperia

SonyXperia

Üye
Bana olması muhtemel gözüküyor

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Ocak-Şubat 2014 deniyor ama inşallah Amber gibi olmaz sonu.

Valla abi bu işin inşallahı yok burayada yazıyorum.Microsoft blue güncellemesini en az 1 ay geç vericek :hmmm

afwerker

afwerker

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Cihazın teki düzeldi ama tekrar aynı oldu wifiden ve şebekeden bağlı olduğum halde bu sorun çıktı işte kilit ekranında wifi açık oradada sıkıntı yok

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Arkadaşlar Cihazın teki düzeldi ama tekrar aynı oldu wifiden ve şebekeden bağlı olduğum halde bu sorun çıktı işte kilit ekranında wifi açık oradada sıkıntı yok

Benim arada bir whatsapp bildirim çalışıyor.Arada ise programı açtığımda geliyor.Ben facebook bildirimi alınca bu ne ki diyip bakıyorum o kadar yabancılaştım bu duruma.Twitter zaten mesaj olarak geliyor onda sıkıntı yokda diğer programlarda keşke twitter gibi mesajla olsa bari.

SonyXperia

SonyXperia

Üye
Bunun tek mantıklı açıklaması telefon kullanım dışıyken internete bağlanma araçları diyebileceğimiz Wifi ve Veri Bağlantısı, kendini durduruyor. En mantıklı açıklama bu çünkü telefon tekrardan uyanınca bu araçlar devreye giriyor anca o zaman bildirimler elimize geçiyor haksız mıyım?

afwerker

afwerker

Üye
    Konu Sahibi
Hala düzelmedi whatsappa vibere felan girmediğim sürece bildirim gelmiyor güç tasarrufunu açtım kapattım wifiyi kapatıp şebeke kullandım 3g yi 4g yaptım yine aynı yok gelmiyor

ÖEY

ÖEY

Üye
Valla ben bazen bir iki saat hiç dokunmuyorum tele ama bir anda bir bildirim geliyor. Yani sürekli olarak değil ama denk geldi kaç kere. Cihazın internete bağlı olması tabiki önemli ama esas olay MS'in bildirim altyapısıyla ilgili yaşanan sıkıntılar.

SonyXperia

SonyXperia

Üye
Hala düzelmedi whatsappa vibere felan girmediğim sürece bildirim gelmiyor güç tasarrufunu açtım kapattım wifiyi kapatıp şebeke kullandım 3g yi 4g yaptım yine aynı yok gelmiyor

Kafayı çok takma yakarsın motoru çünkü herkes bir şekilde yakmış durumda :bangin:

afwerker

afwerker

Üye
    Konu Sahibi
Kafayı çok takma yakarsın motoru çünkü herkes bir şekilde yakmış durumda :bangin:
Kardeşim takma diyorsunda whatsappden mesaj atıyorlar biz de bön bön mesaj gelsin diye bekliyoruz dakka başı whatsappye giremeyiz. uygulamayı kaptmıyorum uygulama açıkken windows tuşuna basıyorum uygulama hala acık gözüktüğü halde bile gelmiyor illa whatsappye gireceksin yada vibere

SonyXperia

SonyXperia

Üye
Kardeşim takma diyorsunda whatsappden mesaj atıyorlar biz de bön bön mesaj gelsin diye bekliyoruz dakka başı whatsappye giremeyiz. uygulamayı kaptmıyorum uygulama açıkken windows tuşuna basıyorum uygulama hala acık gözüktüğü halde bile gelmiyor illa whatsappye gireceksin yada vibere

Haklısın kız arkadaşım arkadaşlarım bana da whatsapp konusunda çok kızıyorlar ama elden ne gelir :dry:

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye

3g yi 4g mü yaptın?Nasıl nerde bende 4g yok

Üst Alt