Gta 4 ü NASIL YÜKLEYEBİLİRİM ?

Sponsorlu Bağlantılar

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Gta 4 ü NASIL YÜKLEYEBİLİRİM ?
arkadaşlar oyunu indirdim ama nasıl yükleyebileceğim ? lütfen yardımcı olur musunuz ?

rar dan çıkardığım da dosyanın genel görünümü bu şekil de ;

üst te ki klasöre girdiğim de bu klasörler çıkıyor.

alttü ki klasöre girdiğim de ise bu klasörler çıkıyor

nasıl kurabilirim ? lütfen yardım. teamwiever ile yardım edebilen varsa çok daha memnun olurum .. çok merak ediyorum acaba bu oyun nasıl :S

Uhops

Uhops

Üye
Dvd1 in içindeki iso dosyasını aç. Next vb. Şeyler gelecek next next de. Bi süre sonra hata verecek. O zaman dvd 2 yi açıp içindeki iso dosyasına tıkla. Sonra hataya devam de. Sonra kurulum tamamlanacak. Cra.ck dosyasının içindeki oyunun içine at.

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Dvd1 in içindeki iso dosyasını aç. Next vb. Şeyler gelecek next next de. Bi süre sonra hata verecek. O zaman dvd 2 yi açıp içindeki iso dosyasına tıkla. Sonra hataya devam de. Sonra kurulum tamamlanacak. Cra.ck dosyasının içindeki oyunun içine at.
kardeşim ama dediğid dvd1 in için de iso dosyası yok ? içinde ki dosyaları şöyle ;

birde resim de gözükmeyen dosya türlerinin en altlında sfv diye bir dosya türü vvar

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
o dosyaların hepsi sıkıştırılmış dosyalar. 7zip diye arat googleda onu kur, sonra o dosyardan birine sağ tıkla extract here de çıkarmaya başlar.

• Beğen
Tepkiler: mehsevim
messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
o dosyaların hepsi sıkıştırılmış dosyalar. 7zip diye arat googleda onu kur, sonra o dosyardan birine sağ tıkla extract here de çıkarmaya başlar.

peki kardeşim tüm dosyalara teker teker çıkar demem mi gerekiyor yoksa bir dosayya çıkar desem yetiyor mu ?

- - - Eklendi - - -

kardeşim dvd1 i dediğin yaptım sorunsuz çıkartı iso dosyası haline getirdi. dvd2 yi yaparken ise çıkarırken %86 da takılıp kalıyor nedeni ne olabilir acaba ?

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
peki kardeşim tüm dosyalara teker teker çıkar demem mi gerekiyor yoksa bir dosayya çıkar desem yetiyor mu ?

- - - Eklendi - - -

kardeşim dvd1 i dediğin yaptım sorunsuz çıkartı iso dosyası haline getirdi. dvd2 yi yaparken ise çıkarırken %86 da takılıp kalıyor nedeni ne olabilir acaba ?
eksik dosya vardır muhtemelen

Uhops

Uhops

Üye
Kota sınırık yoksa bilindik bi siteden iso setubu yükle bence.

Takipçi Satın Al

Üst Alt