Bedava sms

Sponsorlu Bağlantılar

ZeBaNe

ZeBaNe

Üye
    Konu Sahibi
Bedava sms
Merhaba arkadaslar bana bedava kontorden kesmeyen bi sms programi lazim whatsapp ve line gibi sosyal aglik olmasin bilmem anlatabildimmi :-) Yani demek istedigim heray 10tl bosuna mesaj paketine gitmesin rehberimdeki arkadaslara rahatca sms gonderebilim. Ayrica go sms pro programi vardi bedava sms programi biliyodum denedim mesaj basi bakiyeden kesiyo bu programa eklenti falanmi yuklucez ?

emrh77

emrh77

Üye
Merhaba arkadaslar bana bedava kontorden kesmeyen bi sms programi lazim whatsapp ve line gibi sosyal aglik olmasin bilmem anlatabildimmi :-) Yani demek istedigim heray 10tl bosuna mesaj paketine gitmesin rehberimdeki arkadaslara rahatca sms gonderebilim. Ayrica go sms pro programi vardi bedava sms programi biliyodum denedim mesaj basi bakiyeden kesiyo bu programa eklenti falanmi yuklucez ?

bulursan öyle bana pm at =)

ZeBaNe

ZeBaNe

Üye
    Konu Sahibi
:-D yokmu dersin

Atacan-

Atacan-

Üye
Bende çalışıyor bi sıkıntı yok.
Birde esmooq uygulamasını dene istersen ben denemedim bu yetiyor bana.

Atacan-

Atacan-

Üye
:rica:

de_la_vega_66

de_la_vega_66

Üye
contact+ diye bi uygulama var. iki tarafta da yüklüyse internet üzerinden sms atabilirsin. ama yok interneti de kullanmasın diyosan istediğin şey çok mantıksız ;)

ZeBaNe

ZeBaNe

Üye
    Konu Sahibi
contact+ diye bi uygulama var. iki tarafta da yüklüyse internet üzerinden sms atabilirsin. ama yok interneti de kullanmasın diyosan istediğin şey çok mantıksız ;)

Ben aradigimi buldum kardes mantiksiz hareket ettigimi dusunmuyorum ki whatsapp gibi programlardan bahsetmedigimide belirttim yukarida yinede tskler