LG E 612 Optimus L5 Güncel ROM Listesi (15.01.2016)[Son Güncelleme]

Sponsorlu Bağlantılar

alperwan

Üye
Hocam 10.1 stabil sürüm çıkmasına cok var mi sizce?

- - - Eklendi - - -

beta 6 ile 2d ve 3d grafiklerinde güzel bi artış oldu.cpu 800 mhz olduğu için puan düşük.overclock kernel çıkınca skor artar.

- - - Eklendi - - -

ya o değil de şimdi bi orijinal roma geçeyim dedim(can sıkıntısı :D).geçmez olaydım :D abi bu ne ya ful kasıyo, ölücek kasıntıdan :D allah sabır versin stock rom kullananlara :D cm candır cm'ye geçin canlarım :D

Beyler bende stock rom kullniyorum bence biraz abartiyosunuz. Cm de kullandim fakat dediginiz kadar kasma yok , bence stock rom gayet guzel

- - - Eklendi - - -

Benimki orjnal rom ve kernelle hepinizden yuksek aldi antutudan

AzizBasgan

AzizBasgan

Üye
    Konu Sahibi
Beyler bende stock rom kullniyorum bence biraz abartiyosunuz. Cm de kullandim fakat dediginiz kadar kasma yok , bence stock rom gayet guzel

- - - Eklendi - - -

Benimki orjnal rom ve kernelle hepinizden yuksek aldi antutudan

bencede fazla abartılcak kadar kasma yok orj romda yüksek alması normal bi kaç kişinin yaptıgı kernelmi olur yoksa yüzlercesinin uğraştıgı kernel mi ? 1ghz lik kernelde sadece işlemci frenkans ayarlarıyla ilgili bi kodlama var fazla birşey yok diye düşünüyorum

relentless34

Üye
bence tema yükleyince pek bi şey değişmiyo.launcher yüklemek lazım.

- - - Eklendi - - -

bencede fazla abartılcak kadar kasma yok orj romda yüksek alması normal bi kaç kişinin yaptıgı kernelmi olur yoksa yüzlercesinin uğraştıgı kernel mi ? 1ghz lik kernelde sadece işlemci frenkans ayarlarıyla ilgili bi kodlama var fazla birşey yok diye düşünüyorum

Dogru haklisiniz.en iyi kerneli pinkflozd yapmisti ama onun kerneli artik calismiyor.

AzizBasgan

AzizBasgan

Üye
    Konu Sahibi
O artik ugrasmiyor kernelle suanda paranoidandroid 3.97 ile mesgul. :)

artist2537

artist2537

Üye
E612 Users flash this kernel to get deep sleep working on cm-10.1 :

iki tane kernel var beta 6 için pek anlamadım bunu ??

- - - Eklendi - - -

paranoidandroid'i denedin mi ?

AzizBasgan

AzizBasgan

Üye
    Konu Sahibi
E612 Users flash this kernel to get deep sleep working on cm-10.1 :

iki tane kernel var beta 6 için pek anlamadım bunu ??

bi tanesi deep sleep'e girememe sorununu ortadan kaldiriyo ama overclock yok digeri sadece overclock kerneli.

- - - Eklendi - - -

Denedim 3.97'yi iyi guzel butun tablet mode phablet mod filan calisiyor kasma azcik olsada oluyor dogaldir. tabi basta yazdigim gibi 4.3 te calismayan ozellikler bundada calismiyor. bide advanced options var.

artist2537

artist2537

Üye
bi tanesi deep sleep'e girememe sorununu ortadan kaldiriyo ama overclock yok digeri sadece overclock kerneli.

- - - Eklendi - - -

Denedim 3.97'yi iyi guzel butun tablet mode phablet mod filan calisiyor kasma azcik olsada oluyor dogaldir. tabi basta yazdigim gibi 4.3 te calismayan ozellikler bundada calismiyor. bide advanced options var.
anladım.
daha zamanları var anlaşılan sabır :)

artist2537

artist2537

Üye
bekleyecegiz malesef.. hemde birazcik uzun bekleyecegiz gibi... ama erkende olabilir. 10.1'e yoguasacagiz arkadaslar.
10.1'e de razıyım valla ben iki güne kadar 4.1 gelir mi diye düşünüyorduk yani buna da şükür :) bundan sonra hayal gibi bi şey :)

AzizBasgan

AzizBasgan

Üye
    Konu Sahibi
10.1'e de razıyım valla ben iki güne kadar 4.1 gelir mi diye düşünüyorduk yani buna da şükür :) bundan sonra hayal gibi bi şey :)

valla ya adamlar ugrasiyolar. 5.0 da gelir bize rahat. 5.1'de insallah.

relentless34

Üye
İşte ben bu geliştiricilerin işlerini yarım bırakma huyunu sevmiyorum.

- - - Eklendi - - -

Bu arada inşallah android 5.0 çıkmadan cm 10.1 stabil sürümünü tamamlarlar.android 5.0 da yeni nexus ile beraber eylülde çıkacak.yani 5.0 çıktığında ona yönelip o yönde çalışma yapabilirler ve bu yüzden de cm 10.1 i yarım bırakabilirler.tekrardan inşallah 5.0 çıkmadan cm 10.1 stabil sürümü tamamlayıp yayınlarlar.

AzizBasgan

AzizBasgan

Üye
    Konu Sahibi
İşte ben bu geliştiricilerin işlerini yarım bırakma huyunu sevmiyorum.

- - - Eklendi - - -

Bu arada inşallah android 5.0 çıkmadan cm 10.1 stabil sürümünü tamamlarlar.android 5.0 da yeni nexus ile beraber eylülde çıkacak.yani 5.0 çıktığında ona yönelip o yönde çalışma yapabilirler ve bu yüzden de cm 10.1 i yarım bırakabilirler.tekrardan inşallah 5.0 çıkmadan cm 10.1 stabil sürümü tamamlayıp yayınlarlar.

zaten 10.1 stabil olur 5.0'da gelir.
suan zaten pecancm tikandi 10.2'de butun sorunlari halletse bile kamerada tikanacak cunku onu duzeltmek icin bi yontem var onuda pecancm bilmiyor. bence biraz daha gelir alphadir betadir. 5.0 ciktiginsa ise direk 5.0'a yonelir 10.2 oyle kalir diyorum ben.

relentless34

Üye
zaten 10.1 stabil olur 5.0'da gelir.
suan zaten pecancm tikandi 10.2'de butun sorunlari halletse bile kamerada tikanacak cunku onu duzeltmek icin bi yontem var onuda pecancm bilmiyor. bence biraz daha gelir alphadir betadir. 5.0 ciktiginsa ise direk 5.0'a yonelir 10.2 oyle kalir diyorum ben.
Official olmayinca boyle oluyor iste :)

AzizBasgan

AzizBasgan

Üye
    Konu Sahibi
Peki sizce neden bizim cihazlar icin official cikmadi? Ve 5.0 official mi cikacak?

bilemiyorum. cm10'u bitirmeden bi ust android surume gecmiyolar diye biliyorum. cm10 stabil ciksin belki baska cyanogenler official olarak cikabilir.

relentless34

Üye
O değil de PecanCM hem cm10.1'de tıkandı hem de cm10.2'de :D

- - - Eklendi - - -

sanırım LG, L5'e güncelleme verecek. Az önce LG İtalya sayfasına baktım ve yazılanlar şu.Birisi yorum atmış ve demiş ki ''LG L5 için güncelleme istiyoruz.'' Sayfanın cevabı ise şu : '' LG, L5 için kullanılabilir en son güncellemeyi Mayıs ayında yayınladı.Şu anda L5 için rapor edilecek herhangi bir yükseltme planları için resmi bilgi var.Teşekkür ederim!'' demiş.Galiba güncelleme alıcaz :D

AzizBasgan

AzizBasgan

Üye
    Konu Sahibi
O değil de PecanCM hem cm10.1'de tıkandı hem de cm10.2'de :D

- - - Eklendi - - -

sanırım LG, L5'e güncelleme verecek. Az önce LG İtalya sayfasına baktım ve yazılanlar şu.Birisi yorum atmış ve demiş ki ''LG L5 için güncelleme istiyoruz.'' Sayfanın cevabı ise şu : '' LG, L5 için kullanılabilir en son güncellemeyi Mayıs ayında yayınladı.Şu anda L5 için rapor edilecek herhangi bir yükseltme planları için resmi bilgi var.Teşekkür ederim!'' demiş.Galiba güncelleme alıcaz :D

suanda bazi ulkeler 20f yi almis durumda tr ye hangi surum gelir onu bilemeyiz.

Üst Alt