yok :( deneriz en azından beyin bedava :zong: belli :op:
x-scarface Üye İsmail' Alıntı: yok deneriz en azından beyin bedava Genişletmek için tıkla ... bende banı çakarım o zaman sana
İsmail' Alıntı: yok deneriz en azından beyin bedava Genişletmek için tıkla ... bende banı çakarım o zaman sana
Akıncı Üye x-scarface' Alıntı: bende banı çakarım o zaman sana Genişletmek için tıkla ... bende açarım
Oğuzhan Üye -Akıncı' Alıntı: bende açarım Genişletmek için tıkla ... Ben de ban atarim. - - - Eklendi - - -
Akıncı Üye Oğuzhan' Alıntı: Ben de ban atarim. - - - Eklendi - - - Genişletmek için tıkla ... seni yetkilerimlerimle döverim çocuk
Oğuzhan' Alıntı: Ben de ban atarim. - - - Eklendi - - - Genişletmek için tıkla ... seni yetkilerimlerimle döverim çocuk
Akıncı Üye Oğuzhan' Alıntı: Vurdugun yerde gul biter. Genişletmek için tıkla ... en azından güzel yerlerde bitsin - - - Eklendi - - - yanlış smile - - - Eklendi - - - x-scarface' Alıntı: Senide addaaa gönderrim Genişletmek için tıkla ... papua yeni gibe olsun
Oğuzhan' Alıntı: Vurdugun yerde gul biter. Genişletmek için tıkla ... en azından güzel yerlerde bitsin - - - Eklendi - - - yanlış smile - - - Eklendi - - - x-scarface' Alıntı: Senide addaaa gönderrim Genişletmek için tıkla ... papua yeni gibe olsun