Galaxy Ace 5830i Orjinal Son Cıkan Rom

Sponsorlu Bağlantılar

ibo1996

ibo1996

Üye
Sana dicek bişe bulamıyorum cidden zihinsel bi sıkıntın var heralde indirilen zipde bile eren29 yazıyo.Ve bu romu hazırlayan zaten eren29 dur.Bildiğin çocuksun yani belli ediyorsun.Özel mesajdan küfürler falan yazıyorsunki kesin çocuk olduğunu kanıtladın.

eren2934

eren2934

Üye
yazıklar olsun sana hakkım. orjinal konu androkolik.com/forum/showthread.php?tid=2567

dorklove

Üye
admin dosya cıkartırken hata veriyo,bozuk diyo

ayaz759

ayaz759

Üye
androkolikteki cwm üzerinden tek dosya halinde yüklemeli burdaki Odin ile yüklemeli dosyalar var maxicepin en iyi forum olduqunu herkes bilir bunu tartışmya bile gerek yok bnce

akpks

Üye
Bunu galaxy ace gt-s5830 a kursak olur mu acaba?

erdogancivil

Üye
kardeş çok teşekkür ederim sana 1 senedir bu iş ile uğraşıyordum rom yükle kaldır falan ama bir türlü orijinal roma dönemiyordum odin ile ne diyeyim Allah razı olsun

- - - Eklendi - - -

Arkadaslar bu romu arayan bi çok kişi oluyo bende burada da paylaşmak istedim 5830i nin orjinal Türkiye romudur son cıkan romdur.
Yani XXLK3 romudur.

Bu romu tel brick filan olursa veya orjinal roma dönmek isterseniz odin ile dowloand moddan kuruyosunuz.

LİNK:

Kurulum:
İndirdiğiniz Rar dosyasının içindekileri çıkarın içinden 4 adet dosya cıkacak isimleri Boot-Pda-Csc-Phone ile başlar daha sonra telefonumuzu dowloand moda alıyoruz yanı telefon kapalıyken ses kısma ses acma ve power tuslarına basarak acıyoruz karsımıza ! isareti cıkacak pc den odin programını acıyoruz telefonu usb ile pc ye baglıyorız telefondan ses acma tusuna basıyoruz basınca odınde sarı bisey yanması lazım yanmaz ise samsung usb driver yükleyin pc nize tekrar deneyin gene görmesse odinin farklı versiyonlarını deneyin neyse sarı ısık yanınca odinde sırasıyla cıkardıgımız boot pda csc ve phone dosyalarını odin deki yerlerine yerlestiriyoruz ve start tusuna basıyoruz yükleme tamamlanınca telefon yenıden baslıcak kurulum tamamlanacak.

NOT:KESİNLİKLE ALINTI DEĞİLDİR TAMAMEN SAMET.25 TARAFINDAN MAXICEP'E HAZIRLANMISTIR.

kardeş çok teşekkür ederim sana 1 senedir bu iş ile uğraşıyordum rom yükle kaldır falan ama bir türlü orijinal roma dönemiyordum odin ile ne diyeyim Allah razı olsun​

Samet.25

Konu Sahibi
Yardimimiz olduysa ne mutlu kardes gule gule kullan

tahakrky

Üye
arkadaşım dediklerinin aynısını yaptım ama telefon hep açılıp kapanıyor ne yapmam gerek tel:Ace s5830i

Samet.25

Konu Sahibi
arkadaşım dediklerinin aynısını yaptım ama telefon hep açılıp kapanıyor ne yapmam gerek tel:Ace s5830i

Recovery moda gir tüm wipe işlemlerini yap orijinal romu tekrar yükle kards

claudefive5

claudefive5

Üye
dostum download moda kadar geldim fakat telefonu görmüyor bilgisayar. ne yapmaliyiz?

mhmt SyLmz

mhmt SyLmz

Üye
Teşekkürler

ByKatre

ByKatre

Üye
bilgisayarsiz yok mu

fatih_0415

Üye
kardeş Allah razı olsun , bizede lazım oldu sorunu çözdük çok sağol :D:D:D:D:D:D:D:D

Üst Alt