S4 kullananlar yardımcı olabilir mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

ChasingTheSun

Üye
    Konu Sahibi
S4 kullananlar yardımcı olabilir mi ?
Arkadaşlar ben 1 ay sonra S4 almayı planlıyorum.Dün Samsung Mobile'a gittim ve S4 ü inceledim.Telefonda hiç açık uygulama yoktu,mesajlara girdim.Rastgele bir şeyler yazıp sildim.Sonra home tuşuna bir bastım ki (efektten bahsetmiyorum bile) çok kasarak döndü menüye.Satıcıya sordum bu kaç öekirdek 8 dedi.
Siz kullanıcısı olarak önerir misiniz bu telefonu yoksa iPhone 5 le iOS a devam mı ?
Bu arada iTunes saçmalığından bıktım ve bu yüzden S4 e geçmeye karae verdim
Teşekkürler şimdiden.

ANIL

ANIL

Admin
Mağazada bulunan telefonlar genelde öyle olur. Çoğu örnek cihaz yani kullanıcıya ulaşacak son cihaz olmaz. Ayar yapılmamış olur ama bazen geçişlerde anlık takılmalar olmuyor değil. Yazılımsal bir sorun. Güncellemeler ile gideriliyor 4.3 ile daha iyi olur diye tahmin ediyorum.

Genel olarak memnun edecek bir cihaz tavsiye ederim :oke:

cardanadam

cardanadam

Üye
3 aydır kullanıyorum tık yok maşallah her güncellemeden sonra dahada iyi oluyor tavsiye ederim

bllhlskr

bllhlskr

Üye
telefon akıyor resmen bende birsürü uygulama var filmler kitaplar alanda var telefon ve hafıza kartı nerdeyse dolu birsürü oyun uygulama açık tık demiyo cihaz sadce bir kere kamerada donmuştu ondana pilini çıkarıp tekrar aktım düzeldi

.caner.

.caner.

Üye
@bllhlskr Sakın pili çıkarıp takma :( kullanım klavuzunu okumadin mı ? 7 sn power tusuna bas reset atıyor.

@ChasingTheSun Telefon gerçekten çok iyi :oke: ilk başlarda biraz kötü idi ama şimdi yeni güncellemeler ile telefon 10 numara oldu.

ChasingTheSun

Üye
    Konu Sahibi
Anladım ordakinin sürümü 4.2.2 idi.Daha önce iPhone kullanıp sonradan Androidd geçen oldu mu aranızda ?

ChasingTheSun

Üye
    Konu Sahibi
Şimdi aveadayım.Burdaki S4 te pat diye menüye attı.iPhone 5 e baktım uçak.Ama özgürlük te istyorum.İyice kafam karıştı Aveadakiler S4 Turkcell bayidekiler iPhone diyor

Puck

Puck

Üye
ios kullanıpta androide geçtim oh diyen hiç rastlamadım :D Özgürlük işine gelirsen jb yap özgür olursun zaten

.caner.

.caner.

Üye
Ios kullandım androide geçince oh be dedim.

ChasingTheSun

Üye
    Konu Sahibi
JB telefonu öldürüyor.Samsungda bunlar kendiliğinden var.Önce iPhone sonra samsung kullanan 3 kişiye sordum 3ü de S4 dedi.

ANIL

ANIL

Admin
iOS, WP ve Android hepsini kullandım, kullanıyorum. Bana göre en işlevsel olan şuan için Android. Yani geçiş yaparsan herhangi bir sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum.

• Beğen
Tepkiler: .caner.
Puck

Puck

Üye
JB telefonu öldürüyor.Samsungda bunlar kendiliğinden var.Önce iPhone sonra samsung kullanan 3 kişiye sordum 3ü de S4 dedi.

yaw arkadaş jb öldürüyor diyosunda açıklasana nasıl öldürüyormuş ? bu cevabınla zaten sen kararını vermişsib git s4 al madem kim ne derse boş

ChasingTheSun

Üye
    Konu Sahibi

yaw arkadaş jb öldürüyor diyosunda açıklasana nasıl öldürüyormuş ? bu cevabınla zaten sen kararını vermişsib git s4 al madem kim ne derse boş

Arkadaşta i5 var evasion jb yaptı telefon kendi menüsünü sildi.Sonra uygulamalardan atmaya başladı.Appstore 30 snde açılıyordu.Restore edince düzeldi ama mecbur 6.1.4 yüklemek zorunda kaldığı için şimdi de jb yok.Nasıl olacak şimdi ben alırsam jb nasıl yapıcam ?