Arkadaşlar Notebook Aldım Bakarmısınız

Sponsorlu Bağlantılar

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Notebook Aldım Bakarmısınız
arkadaşlar hp laptop aldım vatandan özelliklerimi iyi'mi bir bakarmısınız resimlerini yüklüyorum

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

yanlız aklımda bi soru işareti var ekran kartı kurulumu değilmi bilmiyorum resmi yüklimde

[/URL][/IMG]

Uhops

Uhops

Üye
İşlemcilerimiz aynı :)
Ekran kartı gt635m seviyesinden daha düşük. Kötü değil ama çok iyide değil.
Bide bu cputest.rar'ı indir açk olan herşeyi kapatıp bi test yap bakalım sonuç kaç çıkacak bende 78-76 çıkıyor.

- - - Eklendi - - -

Kaç tl'ye aldın tl'ye aldın?

- - - Eklendi - - -

:hmmm seninki neden bu kadar yüksek ki :hmmm

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
    Konu Sahibi
İşlemcilerimiz aynı :)
Ekran kartı gt635m seviyesinden daha düşük. Kötü değil ama çok iyide değil.
Bide bu cputest.rar'ı indir açk olan herşeyi kapatıp bi test yap bakalım sonuç kaç çıkacak bende 78-76 çıkıyor.

- - - Eklendi - - -

Kaç tl'ye aldın tl'ye aldın?

- - - Eklendi - - -

:hmmm seninki neden bu kadar yüksek ki :hmmm

vatan bilgisayar dan aldım markası hp neden yüksek çıktı bende çözemedim:)

- - - Eklendi - - -

yani crysis 3 kaldırır mı rahat ram 8gb

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
ısınma sorununuz yoksa güzel cihaz hayırlı olsun

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
    Konu Sahibi
ısınma sorununuz yoksa güzel cihaz hayırlı olsun

peki crysis 3 gibi oyunları falan rahat kaldırırmı hocam vatanda hpnin yetkili satıcısı ısınma sorunu kalmadı diye sölediler bana facebookta 1saat falan kadar oyun oynadım çok az nadir bi elle çok az hissedilecek şekilde hissettim çok az yani

Uhops

Uhops

Üye
peki crysis 3 gibi oyunları falan rahat kaldırırmı hocam vatanda hpnin yetkili satıcısı ısınma sorunu kalmadı diye sölediler bana facebookta 1saat falan kadar oyun oynadım çok az nadir bi elle çok az hissedilecek şekilde hissettim çok az yani

Crysis 3'ü düşük-ortada oynarsın.

smh60

smh60

Üye
Ortada çok rahat oynaman lazım

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Isınmayı facedeki oyunlardan anlayamazsın genelde flaş oyun grafik kartını bile kullanmaz onlar. Crysis 3'e gelirsek oynatır oynatmaz değil ancak orta ve düşük ayarlarda. Ortada oynarsın yüksekte kasar ortada da belki geniş alanlarda fps düşünce arada bir lag olur ama rahat oynarsın diye düşünüyorum.

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
    Konu Sahibi

Isınmayı facedeki oyunlardan anlayamazsın genelde flaş oyun grafik kartını bile kullanmaz onlar. Crysis 3'e gelirsek oynatır oynatmaz değil ancak orta ve düşük ayarlarda. Ortada oynarsın yüksekte kasar ortada da belki geniş alanlarda fps düşünce arada bir lag olur ama rahat oynarsın diye düşünüyorum.
ısınmaya baktımda crysis 2 oynuyordum biraz ısınma hissettim hatta çalıştığım dairede oynuyordum benim bilgisayrın olduğu yerde bankomat sistemi gibi bir sistem var kaldırdım laptopu ısınmayı kontrol etmek için az bir sey demek az olur biraz ısınmış elimle o derece hissettim

peki bana önerebilecegin iyi bir soğutucu varmı fiyat önemli değil

- - - Eklendi - - -

daha crysis 3 ü kurmadım bile

AHKE

AHKE

Üye
hdw monitör programını yukle pc sıcaklığını görursun orda

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
ısınmaya baktımda crysis 2 oynuyordum biraz ısınma hissettim hatta çalıştığım dairede oynuyordum benim bilgisayrın olduğu yerde bankomat sistemi gibi bir sistem var kaldırdım laptopu ısınmayı kontrol etmek için az bir sey demek az olur biraz ısınmış elimle o derece hissettim

peki bana önerebilecegin iyi bir soğutucu varmı fiyat önemli değil

- - - Eklendi - - -

daha crysis 3 ü kurmadım bile
dışa vuran ısı evet belli eder ama hardware monitor programı ile bak ona göre. Soğutucu kesinlikle al derim ama marka olarak birşey söyleyemem.

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
    Konu Sahibi

dışa vuran ısı evet belli eder ama hardware monitor programı ile bak ona göre. Soğutucu kesinlikle al derim ama marka olarak birşey söyleyemem.

ya birde şarjı azaldıydı şarja koydum şarj bitince şarj cihazını elime aldım cihaz ateş gibiydi bu oynadığım oyundanmı olur yoksa bataryayı şarj ederken şarj cihazının ısınması normalmidir sence

By_Casparov

By_Casparov

Üye
şimdiye kadar oynadğım oyunlarda bnm pc yi en çok ısıtan oyun gta 4 oldu.

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
    Konu Sahibi
ben onu demiyorum şarj cihazı ısındı onu diyorum neden olur

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
ya birde şarjı azaldıydı şarja koydum şarj bitince şarj cihazını elime aldım cihaz ateş gibiydi bu oynadığım oyundanmı olur yoksa bataryayı şarj ederken şarj cihazının ısınması normalmidir sence

normaldir şarj aletleri oyunda çok ısınır. Benim samsung vardı küçücüktü bataryası çok ısınıyordu sadece pes kaldırıyodu zaten şimdi msi var bununda bataryası aşırı büyük çok ısınmıyor ama saatlerce oyun oynarsam çok ısınıyor.

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
    Konu Sahibi

normaldir şarj aletleri oyunda çok ısınır. Benim samsung vardı küçücüktü bataryası çok ısınıyordu sadece pes kaldırıyodu zaten şimdi msi var bununda bataryası aşırı büyük çok ısınmıyor ama saatlerce oyun oynarsam çok ısınıyor.

peki bu laptopumun bu özellikleri pes 2014 rahat oynatırmı sence

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Henüz sistem gereksinimleri belli değil ama aşırı bir fark olmaz oynatır.

Üst Alt