Konserve Kutusundan LNB

Sponsorlu Bağlantılar

technonur

technonur

Üye
incele bi istersen

burchawyus

burchawyus

Üye
heralde cam gibi gösteriyodur? :)

DJ GENTLEMAN

DJ GENTLEMAN

Üye
yurdum insanı yapıyor gör bak :D

AmbaSSad0R

AmbaSSad0R

Üye
LNB içinde elektronik devre vardır hem sinyal kalitesini sabitler hemde uydudan gönderilen sinyallerin pals değerlerini ayarlar bu da ses ve görüntünün birleşik halidir daha sonra recevir da bunları ayırarak sana görüntü ve ses olarak iletir ;)

Speedy

Speedy

Üye
Konserve lnb pes denir başka birşey denmez :)

recepali

recepali

Üye
ama görüntü kalitesi düşer bence burada normalde sinyal en fazla 92 onda olur en fazla 75 fln :D

technonur

technonur

Üye
ya ne laf anlamaz adamlarsınız kimileri ciddi ciddi demiş en fazla şu bu olur OLMAAAAZ çalışmaz bu anten wireless sinyalini güçlendirmeye yarar sadece başka hiçbir işe yaramaz

alparslan46

Üye
abi adı üstünde adam manyak daha ne olsun ki

nozden

nozden

Üye
yapan türk mü!

enes442

enes442

Üye
güsel bi bulus eyw

CoYoTe®

CoYoTe®

Üye
Helal Olsun:)

krackergs

Üye
ARKADASLAR BU HABERİ KOYAN SİZİ YANILTIYOR.İNANMAYIN .O YAPILAN SİSTEM CANAK ANTEN İLE WİRELESS YAYINLARINI ALMAK İÇİN KULLANILIYOR.UYDU İÇİN YANİ TV İZLEMEK İÇİN KULLANILMIYOR.KONSERVE KUTUSU 2.4 GHZ FREKANSINDAKİ WİRELESS YAYINLARI TOPLAMAK İÇİN YAPILMIŞTIR.AYNISINDAN BENDE YAPMIŞTIM ÇÜNKÜ.KOLAY GELSİN SİZLERE...

obas

Üye
vaybe bilip anlamadan lnb diye

alihaydar4444

Üye
çok süper olmuşta kalonun ucuna ne takılıki anlayamadın yardıçi olursan denemek isterim

technonur

technonur

Üye
ARKADASLAR BU HABERİ KOYAN SİZİ YANILTIYOR.İNANMAYIN .O YAPILAN SİSTEM CANAK ANTEN İLE WİRELESS YAYINLARINI ALMAK İÇİN KULLANILIYOR.UYDU İÇİN YANİ TV İZLEMEK İÇİN KULLANILMIYOR.KONSERVE KUTUSU 2.4 GHZ FREKANSINDAKİ WİRELESS YAYINLARI TOPLAMAK İÇİN YAPILMIŞTIR.AYNISINDAN BENDE YAPMIŞTIM ÇÜNKÜ.KOLAY GELSİN SİZLERE...
söylüyoruz ama millet sallamıyoki ne desen kanıyolar

asi_muslumcu

asi_muslumcu

Üye
paylaşim icin teşekur kardeşim turk mıletınde kafa var ya harbı işte kanıtı kım der konserve kutusundan lnb olur

batur21

batur21

Üye
abi ne zekalr vwar yaw yer yüzünde

yasirarslan

yasirarslan

Üye
iyi akıl....

by_bilinmez

by_bilinmez

Üye
güzel düşünmüşler süper yapmışlar