S4 minimi htc one minimi

Sponsorlu Bağlantılar

theeternal

theeternal

Üye
    Konu Sahibi
S4 minimi htc one minimi
Abime telefon alcaz iki telefon arasında kaldık ben s4 mini diyorum o htc one mini diyor htc one mini 1 ay sonra cıkcak ozellıklerı bellı

vegatablo

vegatablo

Üye
s4 mini yeknik acidan daha iyi bir telefon bence s4 mini

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
S4 mini :oke:

theeternal

theeternal

Üye
    Konu Sahibi
başka yorumu olannnn

Silinen Üye 781071

Silinen Üye 781071

Kapalı Hesap
ben samsungu tasarım ve malzeme olarak sevmiyorum ama birçok telefon kullamdım ama en sorunsuz telefonu da samsung yapıyor.üstelik şebeke üzerinden 3g ile görüşme birçok üst seviye cihazlarda yok. diğer cihazlara baglanma örneğin lcd tv vs sorunsuz her konuda.tasarım ve malzeme kalitesini kafana takmassan samsung derim.üstelik garanti ve servis ağı bol aksesuar.

theeternal

theeternal

Üye
    Konu Sahibi
ben samsungu tasarım ve malzeme olarak sevmiyorum ama birçok telefon kullamdım ama en sorunsuz telefonu da samsung yapıyor.üstelik şebeke üzerinden 3g ile görüşme birçok üst seviye cihazlarda yok. diğer cihazlara baglanma örneğin lcd tv vs sorunsuz her konuda.tasarım ve malzeme kalitesini kafana takmassan samsung derim.üstelik garanti ve servis ağı bol aksesuar.
Herkeze teşekkürler ama başka yorumu olan varmı

cumalitr

Üye
s4 mini

enterneoll

enterneoll

Üye
s3 :D bence s3 'ün ekranı bile s4 mini almamak için bir neden

yaren_dede

yaren_dede

Üye
s4 mini alabilirsin bence gayet guzel bir cihaz ben memnunum bazi oyunlarda sorun cikarabilir ama kullanim ve tassrim olarak gayet guzel

restmod

restmod

Üye
S4 mini yerine s4 zoomada bakabilirsin ozellikler fiyat ayni sayilir

ANIL

ANIL

Admin
Benim tercihim S4 miniden yana olur.

theeternal

theeternal

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler

fk555897

fk555897

Üye
Bence S4 Mini daha iyi.

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Htc samsungdan her daim iyidir. Fanboy falan degilim S3 kullanıyorum. He rom isleriyle falan ugrasirsan ikiside farketmez

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
S4 mini iyidir.galaxy s3 1GB ramden kaybediyor.
One mini aramodel bir cacık olmaz o telefondan:oke:

Takipçi Satın Al

Üst Alt