subway..

Sponsorlu Bağlantılar

yeauw

yeauw

Üye
android rom için

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
sen kime fakir diyon lan forum kuralları olmasa gosterirdim ben[/FONT

enterneoll

enterneoll

Üye
telefonumda benden çok sınıf arkadaşlarımın oynadığı ve şarjımı sömürdükleri oyun lanet gibiydi :D

UpOneTR

UpOneTR

Üye
waybe ben telefona şifre yapıyodum arkadaşlarım gelip şifreyibi göster diyodu :))) göstereceksem niye şifreledim :DD

benimki parmak iziyle açılıyo :)
cool davranym diyorum cebimden teli alıyo bende nasılsa çözemez derken parmak izini unuttum parmağımı okutup açtydı orası iyiydi :)

enterneoll

enterneoll

Üye
yok ben kıramıyordum derste bile alıyolardı çaktırmayın hocalara hiç yakalanmadık :D özellikle kızlar bi bu oyun bide candy saga yapışıyorlar telefona

UpOneTR

UpOneTR

Üye
yok ben kıramıyordum derste bile alıyolardı çaktırmayın hocalara hiç yakalanmadık :D özellikle kızlar bi bu oyun bide candy saga yapışıyorlar telefona

aynen oyle ama bizim hocalar skntı yapmıyo :)

yeauw

yeauw

Üye
öğretmen masasında duruyodu derste alıp oyun oynuyolardı xd

yeauw

yeauw

Üye
şanlıymşn sınıfta 2 kız vardı onlarda yanımızda durunca erkek gbi yetiştiler :DD

enterneoll

enterneoll

Üye
bizde hocalar sıkıntı bazen kafası esen oluyo arkadaşımın sIII minisini alıp 2 hafta vermedi çocuk daha telefonu 1 hafta kullanmıştı :D ve bir kerede kız olan arkadaşım iphone 4'ümü kaptırmıştı hoca dersin sonunda vermişti :D ama pek umursamamıştım s3'ü almasında

enterneoll

enterneoll

Üye
bizim sınıftada 1 tane var diğer sınıflardan gelip oynuyorlardı :D artık sınıflar arası geliyorlardı bazılarıda telefonuna nasıl yüklüyecek onu gelip soruyorlardı :D

Takipçi Satın Al

Üst Alt